MarketplaceVendorsH. Skjalm P.

H. Skjalm P.

Verified

0(0)
H. Skjalm P. - Oprydning på skrivebordet i mat messingH. Skjalm P. - Fade i keramikH. Skjalm P. - Knager og grebH. Skjalm P. - Skjulere og krukkerH. Skjalm P. - Puder i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld og hør
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

H. Skjalm P. blev stiftet i 1953 af Hagbarth Skjalm Petersen og hans hustru Lisbeth Westergaard. Hagbarth Skjalm Petersen var avantgardist, et “enfant terrible”, der altid ønskede at gå sine egne veje. Han var således altid en af de første af sin tid, der introducerede nye farver, former og grafiske udtryk i interiør og egne designs. Dette tog de designbevidste københavnere hurtigt til sig, og virksomheden blev kendt for, at her kunne man altid finde de seneste nyheder inden for boligtekstiler, brugskunst og interiør. I dag tager alle vores kollektioner stadig udgangspunkt i den oprindelige filosofi; design af høj kvalitet i naturmaterialer og et smukt formsprog. I mange år har H. Skjalm P. haft fokus på bæredygtig produktion af høj kvalitet og GOTS certificerede tekstiler. Vi tilbyder bl.a.:

Indretning

Overvejer i at få indrettet særlige områder i virksomheden? At skabe nyt liv i receptionen, kantinen eller kontorerne? Hos H. Skjalm P. finder i et stort sortiment af knager og greb, lamper, lampeskærme, vaser, interiør, puder, sengetøj og meget mere. Og har i helt specifikke ønsker, så kan vi hjælpe med at udvikle jeres helt eget design. Nogle gange skal der ikke så meget til for at få et nyt udtryk, et nyt kontormiljø for jeres medarbejdere og gæster. Vi kommer gerne ud til jeres virksomhed for at give vores forslag på hvordan i kommer i mål. Kontakt os for at høre mere på [email protected]

Nye vaser og krukker

Få nyt liv på kontoret, mødelokalet eller receptionen med smukke vaser eller krukker fra H. Skjalm P. Du finder vaser i glas, keramik, stentøj, messing og metal. Hver enkel vase er unik og er med til at afspejle jeres virksomhed. Har I særlige ønsker til den grønne udsmykning, så står vi klar til at hjælpe jer…

Julegaver og Firmagaver

Skal medarbejderne forkæles med en gave, som vil bringe glæde i mange år? Hos H. Skjalm P. har vi masser af idéer gaver, uanset om det er julegaver, sommergaver, fødselsgaver eller jubilæumsgaver. Gå på opdagelse i vores design univers. Alle gaver gavepakkes i vores klassiske H. Skjalm P. gavepapir.

Overview

71 years in business15 employees
CTJ

Responsible

Cathy T. J.

Services provided

Få indrettet kontoret efter jeres behov.

Price

Variabel

Tags

LamperKnager & greb
+8 tags
Vaser, Skjulere, Artpieces, Hynder, Puder, Tekstiler, Bestik, Julepynt

Buketter og planter er altid indbydende på kontoret og en skøn gave at forære en kollega. Vores partnere tilbyder enkelt leveringer af både buketter og planter til enhver lejlighed. Der er også mulighed for, at i kan få en fast levering på mærkedage, så sørger vi for at der altid står en grøn gave klar til den specielle anledning.

Price

Variabel

Tags

VaserSkjulere
+3 tags
Krukker, Keramik, Glasvaser

Vores samarbejdspartnere kan tilbyde et bredt udvalg af både gaver og planter til fødselsdage og mærkedage.

Price

Variabel

Tags

StagerVaser
+6 tags
Fade, Lamper, Julepynt, Juletekstiler, Sengelinned, Specialprodukter

Operational areas

Zip ranges

1000 - 9900

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

H. Skjalm P. er GOTS certificeret, og alle tekstiler produceredes i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. Vi arbejder kun med de bedste materialer og alle vores produkter tager altid udspring i metal, keramik, stentøj og glas. Derudover har vi en tekstil linie 'Tomorrow Matters'.

Kravet til denne linie er, at alle tekstiler skal være 100% økologiske GOTS certificerede og rester fra produktionen bliver genanvendt. Vi har naturligvis stort fokus på bæredygtig og social ansvarlig produktion - både internationalt og lokalt.

What certifications does your company have?

H. Skjalm P. er GOTS certificeret, og alle vores tekstiler bliver produceret i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld eller hør. Vores producenter er tillige øko-tex certificeret.

How does your company ensure consistent and high quality?

Hos H. Skjalm P. sætter vi en ære i altid at producere i høj kvalitet. Vi håndplukker de bedste producenter til vores design, afhængig af designet og det valgte materiale. Hovedparten af vores producenter har være samarbejdspartnere med H. Skjalm P. i årtier. Kvaliteten fastholdes gennem løbende dialoger, besøg samt en streng kvalitetskontrol, inden afsendelse og ved levering til vores lager.

GOTS certifikatet fornyes ved en årlig audit, hvor hele H. Skjalm P. skal leve op til certifikatets krav.

What kind of customers have you worked with?

Vores kunder er butikker, restauranter, hoteller og indretningskunder i både ind- og udland. Vi forhandler vores løbende kollektioner, og har tillige et stort antal kunder, som vi leverer specialprodukter til.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

0 /5

0 reviews

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 16. maj 2023

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from H. Skjalm P.

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.