MarketplaceVendorsKragerup & Ko ApS

Kragerup & Ko ApS

Verified

4.7(142)
Kragerup & Ko ApS - .Kragerup & Ko ApS - .Kragerup & Ko ApS - .
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Hos Kragerup & Ko har vi en ambition om, at frokosten altid skal skabe velvære og glæde, og derfor får du stor variation i menuen, uanset om du foretrækker kød, fisk, det veganske eller vegetariske måltid.

Hos Kragerup & Ko vil kærligheden til maden skinne klart igennem, og du vil altid få en hjemmelavet frokost med masser af grønt og friske krydderurter. Vi har stor fokus på det vegetariske og det veganske måltid, som altid er varieret, og indeholder den anbefalede mængde proteiner for et energirigtigt måltid.

Vi går meget op i bæredygtighed, og arbejder hver dag aktivt på at udnytte hver enkelt råvare optimalt, så vi også fra køkkenet kan nedbringe overflødigt madspild. Vi stiller høje krav til vores leverandører i forhold til kvaliteten af råvarer – og prioriterer dyrevelfærd samt bestræber os på at bruge så mange lokale råvarer som muligt.

Køkkenchef, Jesper Kragerup har siden 2002 drevet Kragerup & Ko. Efter mange år i branchen, både herhjemme og under mere eksotiske himmelstrøg, har han samlet de bedste opskrifter til en smagfuld frokostordning.

Overview

Top vendor
Fast response
22 years in business10 employees

Responsible

Sisse K.

Services provided

Gør jeres møder til noget helt specielt med mødeforplejning.

Price

Aftales efter behov

Tags

Fleksible løsningerAlmindelig
+5 tags
Vegansk, Vegetar, Glutenfri, Laktosefri, Uden svinekød

Til en god fest hører også en god middag. Lad vores køkkener forkæle jer med lige præcis den menu der passer til jeres arrangement, om det er til grillen eller en lækker treretters. Kokkene kommer gerne med gode forslag og inspiration, men er lige så vel lydhør overfor Jeres ønsker til menuen. I alle menuer er det muligt at vælge et vegetarisk eller vegansk alternativ og hertil også at tage hensyn til allergier.

Price

Aftales efter behov

Tags

Fleksible løsningerAlmindelig
+5 tags
Vegansk, Vegetar, Glutenfri, Laktosefri, Uden svinekød

Price

Aftales efter behov

Tags

Tilbydes kun til eksisterende frokostkunder - Fleksible løsningerAlmindelig
+5 tags
Vegansk, Vegetar, Glutenfri, Laktosefri, Uden svinekød

Operational areas

Zip ranges

1000 - 3500

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Hos Kragerup & Ko er bæredygtighed en del af vores DNA. Vi arbejder hårdt for at minimere madspild ved at udnytte hver eneste råvare. Gennem Daka ReFood indsamles og genanvendes vores madaffald, til foder, gødning, biogas og biodiesel. Vi prioriterer også brug af lokale råvarer og har et nært samarbejde med leverandører, der deler vores passion for dyrevelfærd. Derfor bruger vi kun fisk der er MSC certificeret, svinekød fra velfærdsgrise godkendt af Dyrenes Beskyttelse, og så er vores kalv- og oksekød dansk og velfærds certificeret fra dyr, der har haft det godt. Selv vores rugbrød er 100% økologisk, takket være vores samarbejde med Emmerys. Og så planter vi træer – fordi skove, ligesom god mad, er livsnødvendige.

What certifications does your company have?

For os handler kvalitet om mere end smag. Vi er certificerede i forhold til vores strøm, som leveres fra Nature-Energi, og 100% fra danske Vindmøller, og så bruger vi certificerede råvarer. Dette inkluderes certificeret rugbrød, fisk, svinekød, kalv- og oksekød.

How does your company ensure consistent and high quality?

Kvalitet er noget, man smager. Vores mad er hjemmelavet, med råvarer der leveres dagligt til vores dygtige kokketeam. Vi lægger vægt på variation, masser af friske grøntsager, og så søger vi ofte inspiration fra andre dele af verden, men bevarer også hjertevarme favoritter fra det klassiske danske køkken. Og så bruger vi kun MSC certificeret fisk, svinekød fra velfærdsgrise godkendt af Dyrenes Beskyttelse, og vores kalv- og oksekød er dansk og velfærds certificeret.

How does your company ensure a good working environment?

Vores engagement i kvalitet, bæredygtighed og samfundsansvar, strækker sig også til vores arbejdsmiljø, hvor vi bestræber os på at prioritere et sundt og positivt miljø.

What kind of customers have you worked with?

Vi har samarbejdet med mange forskellige slags kunder og skræddersyr vores services efter ønsker og behov. Fra daglige frokostordninger, der bringer kollegaer sammen, til receptioner, fester, og andre sammenkomster. Hver kunde og hvert event er unikt, og vi glæder os over at være en del af de minder, der skabes omkring bordet.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.7 /5

142 reviews

Latest reviews

Filter by service

Filter by rating

1
0%
2
0%
3
7%
4
28%
5
66%

Latest 3 reviews

DL

juli 2024

LJ

maj 2024

Answer from Kragerup & Ko ApS
maj 2024
Tak for det ?
DL

Reviewed Morgenmad

april 2024

Would hire again

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 2. jun. 2021

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Kragerup & Ko ApS

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.