MarketplaceVendorsPanten.dk

Panten.dk

Verified

New on Officeguru
Panten.dk - Afhenting af pant i større mængderPanten.dk - Pantbeholder (Mål i cm: H:97, B:49, D:49)Panten.dk - Støtter verdensmål 12 & 13; Klimaindsats & Ansvarlig forbrug og produktionPanten.dk - Coca Cola 33 Cl  pris: 85,95,- (24 -pack)Panten.dk - Coca Cola Zero 33 Cl pris: 85,95,- (24 -pack)
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Panten.dk mission er at få genanvendt de 140 millioner dåser og flasker, der hvert år ikke kommer retur. Vi hjælper over 1800+ kunder med pant afhentning.

Problemet alle kender
Mange virksomheder står over for udfordringen med ophobning af pant - hvem skal tage ansvaret for at aflevere den, og er det overhovedet profitabelt at afsætte medarbejdertimer til denne opgave, især når turene lejlighedsvis er forgæves på grund af lukkede automater? Svaret er Panten.dk. Vi tilbyder en ligetil og fleksibel løsning for håndtering af jeres returpant. Vi kommer direkte ud til jer og ombytter de fyldte pantposer med enten nye drikkevarer, et Kickback-beløb, eller vi kan donere værdien efter jeres ønske.

Din Løsning er Panten.dk

Panten.dk er en nem og problemfri måde at aflevere sin returpant på. Vi ombytter dine fyldte pantposer indenfor blot 1-2 arbejdsdage direkte fra din lokation. Men det stopper ikke her. Som en del af vores dedikation til at yde mere, tilbyder vi dig også muligheden for at tilkøbe ekstra drikkevarer til nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser.

Bestil din pant afhentning i dag på www.panten.dk

Overview

2 employees

Responsible

Sunny K.

Services provided

Giv kontoret en let vej til at slukke tørsten

Price

Skræddersyet

Tags

PantordningAfhentning
+2 tags
Cirkulær pantservice, Ombytning

Få pant service for en mere bæredygtig arbejdsplads.

Operational areas

Zip ranges

1015 - 4600

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

”VI SKAL ÆNDRE LOKALT, FOR AT ÆNDRE GLOBALT” - Panten.dk´s mission er at hjælpe med at få indsamlet de 140 mio. dåser og flasker, der årligt ikke bliver returneret og genanvendt. Ved at samarbejde med os, bliver din virksomhed en del af løsningen, idet I aktivt støtter op om Verdensmålene 12 og 13. Sammen bidrager vi til en højere CSR-profil for jeres virksomhed, idet medarbejderne præsenteres for et bæredygtigt alternativ til skraldespanden.

What certifications does your company have?

Vi har i øjeblikket ingen certificeringer.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi dedikerer os til pålidelighed og præcision, hvilket er tydeligt i vores løfte om at foretage afhentninger indenfor 1-2 arbejdsdage efter bestilling. Vores over 1800 tilfredse kunder er en afspejling af vores konstante stræben efter høj service kvalitet og kundetilfredshed.

How does your company ensure a good working environment?

Medarbejdertilfredshed står centralt i vores tilgang til et godt arbejdsmiljø. Vi skaber ikke blot en positiv arbejdsplads, men en, hvor vores team aktivt har indflydelse på og medskaber deres arbejdsmiljø med deres velvære i fokus.

What kind of customers have you worked with?

Vi arbejder med en bred vifte af virksomheder, alt fra dem, der står overfor udfordringer med pant, til dem, der ønsker levering af nye drikkevarer. Uanset størrelse eller branche, stræber vi efter at opfylde vores kunders individuelle behov og krav.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

0 /5

0 reviews

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 3. okt. 2023

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Panten.dk

Answer a few questions about your needs - and receive offers from the vendors you choose.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.