MarketplaceVendorsreEl-Installation

reEl-Installation

Verified

4.4(4)
reEl-Installation - Teamet hos reEL-installationreEl-Installation - I kan altid kende osreEl-Installation - Udførelse af store som små opgaver
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Som din virksomheds autoriserede el-installatør vil du opleve, at vi altid møder dig med et smil og et tårnhøjt, professionelt service- og kompetenceniveau. Uanset opgavens omfang vil vi rådgive dig til de bedste løsninger, der matcher din virksomheds ønsker og behov. Vi udfører el-arbejde af højeste kvalitet, og vi leverer altid et topprofessionelt stykke arbejde i særklasse. Vi rådgiver og vejleder dig som kunde, inden vi går i gang med arbejdet, så du får den bedste løsning, der matcher dine behov - og det bedste resultat i sidste ende.

Overview

Fast response
16 years in business10 employees

Responsible

Ole F.

Services provided

Elektriker

Bestseller

Uanset om det drejer sig om en enkelt stikkontakt eller installation af nyt alarmsystem på hele domicilet, er kvalitet og service vigtige parametre, når du skal vælge elektriker. Vi tilbyder professionelt arbejde af både autoriserede elektrikere og uautoriserde elektrikere, der kan hjælpe jer med alt fra installationer og reparationer til eftersyn m.m. Indhent en forespørgsel og snak med partnerne om opgaven kræver en autoriseret elektriker eller kan udarbejdes af en erfaren handyman.

Price

Fra 645 kr.

Tags

Autoriseret elektriker Elektrikeropgaver

Operational areas

Zip ranges

1000 - 3670
4000 - 4600

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Vi arbejder hele tiden med at implementere tiltag, der kan bidrage til den grønne energi og en mere bæredygtig fremtid.

What certifications does your company have?

Vi er reel certificeret el-installatør.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi udfører el-arbejde af højeste kvalitet, og vi leverer altid et topprofessionelt stykke arbejde i særklasse. Vi rådgiver og vejleder dig som kunde, inden vi går i gang med arbejdet, så du får den bedste løsning, der matcher dine behov og det bedste resultat i sidste ende.

How does your company ensure a good working environment?

Vi har fokus på det gode arbejdsmiljø, og her stiller vi høje krav til os selv. Vi prioriterer at dygtiggøre og videreuddanne os, og så tager vi aktiv del i det sociale ansvar inden for vores egen branche. Vi har nemlig i alle virksomhedens leveår uddannet dygtige og professionelle elektriker-lærlinge, hvoraf flere siden har videreuddannet sig til el-installatør.

What kind of customers have you worked with?

reEL-installation servicerer en bred vifte af kunder, herunder erhvervsvirksomheder, kommuner, kommunale institutioner, boligforeninger, idrætsanlæg m.fl., og vi glæder os til også at få lov at servicere dig.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.4 /5

4 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
0%
2
0%
3
0%
4
75%
5
25%

Latest 3 reviews

BS

Rated Elektriker

april 2024

BC

Rated Elektriker

januar 2024

Would hire again
Hurtig svar, hurtigt tilbud efter at være kommet forbi - let klaret på aftalt tid. Dejligt med god service som altid.
SR

Rated Elektriker

januar 2024

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 23. aug. 2022

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from reEl-Installation

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.