MarketplaceVendorsserviceU

serviceU

Verified

4.3(6511)
serviceU - GulvvaskserviceU - Bord aftørringserviceU - Der moppes trapper.
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

serviceU har arbejdet med erhvervsrengøring i København og omegn i mere end 30 år, og vi kan uden at blinke garantere professionelt arbejde, personlig service og fornuftige priser. Vi klarer erhvervsrengøring for virksomheder i alle størrelser og typer, både private virksomheder og offentlige institutioner og har fokus på et godt arbejdsmiljø og høj kvalitet. For os handler rengøring ikke kun om at fjerne snavs. Det handler i lige så høj grad om at skabe et positivt og trygt arbejdsmiljø for jeres medarbejdere.

Vi vil være de bedste i branchen, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores services. Vejen dertil er mennesker, det er vi slet ikke i tvivl om, og det er med dette fokus, at vi udvikler vores forretning – fra menneske til menneske. Det er sådan, vi har sikret os glade medarbejdere og kunder gennem de sidste 30 år. Vi ser det som vores fornemste opgave at sikre gode arbejdsforhold. Dette gør vi bl.a. ved grundig oplæring samt arbejdsmetoder, som gør arbejdet trygt og skånsomt for vores medarbejdere.

Fleksibilitet er nøgleordet, når vi sammensætter en rengøringsplan, der passer jer, så jeres virksomhed får gjort rent på den måde og på de tidspunkter, der passer bedst ind i virksomhedens rytme. Vi kan klare rengøring på alle tider af døgnet på såvel kontorer som værksteder og produktionsfaciliteter.

Det er vigtigt for os, at I oplever personlighed og nærvær i det daglige samarbejde, og vi ser altid vores kunders arbejdsplads som vores egen. Alle løsninger skræddersyes til jeres behov, ændringer og akutte behov løses altid, og vi laver løbende kvalitetskontrol. Bæredygtighed er et stort fokus, og vi anvender kun produkter og papir, der er Svanemærket, og som derudover har et eller flere af disse miljømærker: FSC, EU-Blomsten, Cradle to Cradle, og Oeko-tex.

Overview

High demand
Top vendor
Fast response
31 years in business120 employees

Responsible

Sayed S.

Services provided

Fast rengøring af kontor efter behov, hvor I kan få skræddersyet en service der passer jer.

Price

Fra 275 kr./time

Tags

KontorrengøringFælles arealerKantine

Piccoline hjælp der kan lette nogle opgaver for jer, og give jer mere tid til andet.

Price

Fra 275 kr./time

Tags

FrokostpersonaleMindre administrative opgaver

Handyman tilbydes til hjælp af opsætning af møbler, levering af materialer, skiftning af lyskilder

Price

Fra 400 kr./time

Tags

Opsætning af WhiteboardsIkke-autoriserede opgaver

Operational areas

Zip ranges

1000 - 4999

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Vores virksomhed er forpligtet til bæredygtighed gennem vores grønne initiativer. Vi arbejder på at reducere vores CO2-aftryk og minimere vores miljøpåvirkning gennem mere effektiv logistik og brug af mere miljøvenlige transportmidler. Samtidig støtter vi lokale bæredygtige projekter og indfører regelmæssigt miljøvenlige praksisser i vores daglige drift. Ønsker du at få vores ESG-strategi tilsendt, er dette også en mulighed.

What certifications does your company have?

Vi har i øjeblikket ingen certificeringer, men vi anvender udelukkende svanemærkede Ecolabel rengøringsmidler.

How does your company ensure consistent and high quality?

For at sikre konsistent og høj kvalitet i vores rengøringstjenester, har vi etableret et omfattende system med flere lag af tilsyn og uddannelse. Vores Customer Care Manager team spiller en central rolle i dette system. De fungerer som bindeleddet mellem vores kunder og rengøringsassistenter. Afhængigt af kundens størrelse, besøger disse managere vores kunder enten ugentligt, hver 14. dag eller månedligt for at udføre en grundig kontrol af rengøringen. Efter hvert besøg deles feedback direkte med rengøringsassistenterne for at sikre løbende forbedring. Yderligere har vi et aftentilsyn, der udfører kontrolbesøg uden for normal arbejdstid. Dette sikrer, at vores standarder opretholdes konsekvent, selv når kunderne ikke er til stede. For at sikre, at vores assistenter er fuldt uddannede og kvalificerede, gennemgår de alle en certificeringsproces. Denne uddannelse omfatter detaljeret viden om dosering, rengøringsmetoder og sikkerhedsprocedurer. Dette garanterer, at enhver medarbejder, der rengør hos en kunde, lever op til vores høje standarder. Vi bruger også et ratingsystem administreret af vores Customer Care Managere til at overvåge rengøringsstandarderne hos hver kunde. Dette system giver os mulighed for at følge med i kvaliteten af vores arbejde over tid. Endelig opfordrer vi alle vores kunder til at bedømme den udførte rengøring gennem OfficeGuru-platformen. Denne feedback er afgørende for vores løbende forbedring. I de sidste 12 måneder har vi udført over 5800 kontrolbesøg, hvilket understreger vores engagement i at levere enestående service.

How does your company ensure a good working environment?

Vi værdsætter vores medarbejderes trivsel højt og har derfor indført fleksible arbejdstider samt oprettet et dedikeret team, der arbejder med arbejdsmiljøspørgsmål. Desuden tilbyder vi regelmæssige kurser i stresshåndtering og teambuilding for at fremme en positiv og støttende arbejdskultur.

What kind of customers have you worked with?

Vi har arbejdet med en bred skare af kunder - fra små til store, corporate virksomheder.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.3 /5

6511 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
12%
2
8%
3
15%
4
26%
5
39%

Latest 3 reviews

JN

Rated Vaskeservice

maj 2024

JN

Rated Erhvervsrengøring

maj 2024

RA

Rated Erhvervsrengøring

maj 2024

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 18. sep. 2018

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from serviceU

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.