MarketplaceVendorsUnik Catering

Unik Catering

Verified

0(0)
Unik Catering - .Unik Catering - .Unik Catering - .Unik Catering - .Unik Catering - .
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Unik frokost i form af nærende og smagfuld frokost, med ny menu HVER DAG.

Unik Catering tilbyder frokostordninger hvor ordene økologi, lokale grossister, variation, nytænkning og friske råvarer er vores mantra. Der er hele tre forskellige ordninger at vælge imellem, så du har mulighed for at tilpasse alt efter dine medarbejdere.

Vi tilpasser selvfølgelig også menuerne for eventuelle specialkost som en del af menuen.


Det er muligt at skræddersy sin egen aftale
Minimum bestilling til 15 kuverter, 4 dage i ugen

Overview

7 years in business8 employees

Responsible

Anders J.

Services provided

Sund frokostordning til enhver smag

Example menu

Price

Fra 55 kr. ex. moms

Tags

Sundtveltilberedtfrisklavet

Minimum order

15

Smiley report

Til en god fest hører også en god middag. Lad vores køkkener forkæle jer med lige præcis den menu der passer til jeres arrangement, om det er til grillen eller en lækker treretters. Kokkene kommer gerne med gode forslag og inspiration, men er lige så vel lydhør overfor Jeres ønsker til menuen. I alle menuer er det muligt at vælge et vegetarisk eller vegansk alternativ og hertil også at tage hensyn til allergier.

Price

Fra 399 kr. ex. moms

Tags

Veltilberedtfrisklavet
+2 tags
friland, økologisk

Gør jeres møder til noget helt specielt med mødeforplejning.

Price

Fra 25 kr. ex. moms

Tags

Morgenmadsnacks
+4 tags
sandwich, smørrebrød, kage, frugt

Operational areas

Zip ranges

5500 - 7100

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Vores tanker mod mere fokus på bæredygtighed, starter med vores store store fokus og omtanke på vores frokostordning. Vi ved at alle virksomheder ikke er ens, og gør derfor meget ud af at tilpasse frokosten til hver enkels behov omkring mængderne. Den vej sikre vi mindre madspild hos vores kunder, men også et større fokus på tilpasset indkøb mod de råvarer vi skal bruge.

What certifications does your company have?

Vi har i øjeblikket ingen certificeringer, men arbejder løbende med at forbedre denne del inde hos os, som afspejler sig i vores arbejder som kan læses herinde.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vores største fokus hos Unik Catering er at sikre en høj kvalitet hverdag, og den ved vi også hænger sammen med en konsistent frokostordning. Vi arbejder hele tiden med at optimere vores retter, og gør meget ud af at tage den feedback vi får fra vores kunder med ud i køkkenet, for at sikre vi hele tiden arbejder på at blive bedre og kunderne ved de bliver hørt.

How does your company ensure a good working environment?

Vores medarbejdere er vores omdrejningspunkt, og det der gør at vi kan være Unik Catering. Vi prioritere derfor hver enkelt medarbejders trivsel og udvikling højt, for at sikre tilfredshed og motivation for at være en del af teamet herinde. Der er stor respekt for hver enkelt medarbejders funktion hos os, og vi hjælper hinanden på kryds og tværs, for at sikre forståelse og indsigt i hinandens dagligdag og udfordringer der kan forekomme.

What kind of customers have you worked with?

Vi arbejder med en bred vifte af forskellige kunder, da vi rummer manges behov og ønskede setup til en lækker frokostordning.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

0 /5

0 reviews

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 2. maj 2024

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Unik Catering

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.