Professional painter with a paint roller on the wall

Maler

Hvis det er blevet tid til, at I skal have malet, fuget eller spartlet på kontoret, så kan vi hjælpe med at finde en professionel maler. Hos Officeguru er det hurtigt, nemt og trygt at finde en kvalitetsgodkendt leverandør, som kan klare malerarbejde i topklasse.

DescriptionVendorsFAQReviewsOthers bought

Maler til alle slags opgaver

Alle vægge vil med tiden komme til at se lidt nussede ud. Det kan ikke undgås på en arbejdsplads med mange mennesker. Uanset hvilken maleropgaver det drejer sig om, finder vi den rette maler, der matcher jeres behov. Vores leverandører fuger, spartler og maler alt fra vægge og lofter til paneler og genstande, og kan garanterer et professionelt stykke arbejde med en flot finish.

Kvalitet og service er nogle af de vigtigste parametre, når du skal vælge maler, så du undgår sløset malerarbejde. Det ser bare ikke særlig tjekket ud, hvis hullerne i væggene ikke er spartlet korrekt eller er fyldt med helligdage og løbere. Uanset om I foretrækker skinnende hvidt, smukke farver, højglans eller mat, kan vores malere hjælpe med kyndig vejledning. Hvis I trænger til et farvepift på væggene, kan de sammensætte og blande de rette farver eller finde tapet efter tidens trends, og de kan også hjælpe med tavle- og magnetmaling, så I får et whiteboard direkte på væggen. 

Maler vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
4.6(4)
LoftVæggeTræværkVinduerFacaderGulve
4.3(3)
Malerarbejdemaling af kontorrenoveringopmålingmaling af paneler

Frequently asked questions

Hvilke typer malerarbejde kan en maler udføre?

Hvis man skal have lavet malerarbejde i en virksomhed, forekommer det typisk ved renovering, fraflytning eller istandsættelse. En maler kan udføre stort set alle typer malerarbejde – uanset om det drejer sig om renovering eller kyndig vejledning til farvevalg og tapet. Vores leverandører kan bl.a. udføre følgende malerarbejde:

  • Opsætning af filt og glasvæv

  • Spartling

  • Maling af vægge, lofter, paneler, døre, vinduer mm.

  • Tapetsering

  • Reparationer 

  • Facaderenovering

  • Udendørs arbejde; træværk, vinduer, døre mm.

Hvad skal man forberede, inden en maler kommer?

Vores leverandører tager sig af det hele, hvis I ønsker det, og sørger for grundig afdækning og oprydning. Når du sender din forespørgsel, skal du blot beskrive opgaven samt jeres behov. 

Hvad koster en maler?

Der er flere faktorer, der spiller ind på prisen af malerarbejde. Når du laver en forespørgsel hos Officeguru, får du et tilbud på den samlede pris fra maleren. Alt efter størrelsen på opgaven kan prisen både være timebaseret eller en samlet løsning for større opgaver. Derudover kan du også aftale med maleren, om der er noget, I selv står for – der kan eksempelvis være timer at spare, hvis I selv rydder området eller væggen for møbler og billeder, så maleren nemt kan komme i gang med arbejdet.

Hvad skal man vide om maling, miljø og indeklima?

Når I skal have en maler på besøg på kontoret, så skal det helst ikke have den store påvirkning på jeres arbejde. Selvom maling indeholder forskellige kemikalier, som afgiver dampe, så sørger vores leverandører for at finde produkter, der ikke påvirker indeklimaet på jeres arbejdsplads. Hvis du er i tvivl, eller gerne vil vide, hvilket produkt maleren bruger, skal du blot spørge, når du sender din forespørgsel. Der findes masser af miljøvenlig maling, der er markeret med miljømærkninger som Svanemærket og EU-blomsten, og som derfor både er skånsomt for indeklimaet og miljøet.

Get an offer for Maler

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Reviews of maler

Top professionelt udført arbejde i bedste kvalitet og til helt fair pris. Vi er yderst tilfreds med udført arbejde samt dialogen hele vejen igennem opgaven. Tak for hjælpen, vil til enhver tid give 5 stjerner.

Delivered by Malermester Lakner ApS

Vi fik malet og spartlet nogle vægge og er yderst tilfredse med den dygtige maler.

Delivered by Kjærs Entrepriseplus A/S

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.