MarketplaceOpsætning af hylder
Handyman installing shelves in a storage cabinet

Opsætning af hylder

Opbevaring på kontoret er vigtig for at holde orden og sikre sig, at der ikke ser rodet ud. Men det er ikke alle, der har de rette gør-det-selv evner til at klare opgaven, når det kommer til opsætning af hylder. Vores professionelle handymænd sørger for, at jeres hylder hænger snorlige og ikke mindst bliver hængende.

DescriptionVendorsFAQReviewsOthers bought

Lad en professionel handyman klare opgaven

Hvis I skal have skruet hylder, bogkasser, reoler eller andet i væggene på kontoret, så lad os hjælpe jer. Det er nemlig ikke kun udstyret, der er vigtigt, når der skal hænges ting op på kontoret. Det er lige så vigtigt at have nogle, der kan rykke ud, når behovet er der, og det kan vores leverandører. Hos Officeguru finder du en professionel handyman, som klarer opgaven og kan rykke ud, når det passer jer.

Det nytter trods alt ikke meget, hvis hylderne er ved at falde ud af væggen efter kort tid, fordi skruer og rawplugs ikke kan klare vægten. Vores leverandører har både styr på vægge og værktøj og vil sikre, at hylderne bliver, hvor de skal. Du skal bare sende en forespørgsel, og så modtager du tilbud fra vores leverandører – og før du ved af det, kan du krydse opsætning af hylder af din to-do liste.

Opsætning af hylder vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
High demand
Top vendor
Fast response
InteriørIndretningHandymanHyldesystemerOpbevaring

Frequently asked questions

Hvad skal jeg være opmærksom på ved opsætning af hylder?

Ved opsætning af hylder er der flere faktorer, du skal være opmærksom på for at sikre en sikker og funktionel installation. Her er nogle af de vigtigste aspekter at overveje:

  1. Maksimal belastning: Vær opmærksom på den maksimale belastning, som hylderne kan bære. Overbelastning af hylder kan medføre skader og øge risikoen for ulykker. Sørg for, at de objekter, der skal opbevares på hylderne, ikke overskrider den anbefalede vægtgrænse. Ellers ender hylden med at bue på midten.

  2. Vælg den korrekte vægtype: Vær opmærksom på den vægtype, hvor hylderne skal monteres. Forskellige vægtyper (f.eks. gips, mursten eller beton) kræver forskellige ophæng og monteringsmetoder. Vælg de korrekte beslag og skruer til din vægtype for at sikre en stabil og sikker installation.

  3. Værktøj og udstyr: Hav det korrekte værktøj og udstyr til rådighed for opsætning af hylderne. Dette kan inkludere en boremaskine, skruetrækker, vaterpas, målebånd og blyant. Brug af det rigtige værktøj vil gøre installationen nemmere og mere præcis.

Hvad er vigtigt at overveje, inden man opsætter hylder?

Før man begynder at hænge hylder på væggen, er det vigtigt at overveje placering, og hvad der skal stå på hylderne. Er det blot til pyntegenstande, planter og priser? Eller skal der stå bøger, elektronik eller noget tungt, så er det vigtigt at sikre, at hylden kan klare vægten. Derudover skal man tage højde for, hvilken type væg det er og finde passende vægbeslag, der kan bære vægten.

Hvordan kan en handyman hjælpe med opsætning af hylder?

En handyman er en professionel altmuligmand (eller kvinde), der kan udføre diverse reparationsopgaver, vedligeholdelsesopgaver, tømreropgaver og monteringsopgaver.

En handyman kan klare stort set alle små og store opgaver på jeres kontor. På Officeguru skal du blot beskrive den opgave, du skal have løst, så modtager du gratis og uforpligtende et tilbud fra en handyman.

Vores leverandører kan bl.a. hjælpe med:

  • Ophængning og nedtagning af eks. whiteboards, billeder eller hylder

  • Samling og montering af møbler og inventar

  • Ophængning og teknisk installation af eks. TV

  • Montering af skillevægge eller lydisolering

  • Flyttehjælp til alt der skal afmonteres, samles og hænges op igen

Hvad koster en handyman?

En handyman kan nemt bookes på timebasis til små opgaver, og hvis det drejer sig om større opgaver, kan de give en samlet pris. Du skal bare kort beskrive opgaven, når du sender en forespørgsel, så tager vores leverandører højde for det hele, når de sender et tilbud til dig.

Kan en handyman også hjælpe med at tage hylder ned ifm. en flytning?

Ja, vores leverandører kan sagtens hjælpe ifm. en flytning. Når I skal flytte til nye lokaler, vil der altid være mange ting, der skal ordnes, afmonteres og tages ned. En handyman kan hjælpe jer med alt det og sørge for, at hylder mm. bliver taget ned og opsat i de nye lokaler, så I hurtigt kommer godt på plads i det nye sted.

Get an offer for Opsætning af hylder

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Reviews of opsætning af hylder

Hurtig og effektiv, kommer helt klart til at benytte Marck igen :)

Delivered by Vigerslev Ejendomsservice København

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.