Guru Talks Webinar: ESG på kontoret, del 2 af 2: Praktiske eksempler og en debat om implementering

Dato: 14. Maj

Tidspunkt: 13.30

Varighed: 25 minutter

Taler: TBA

I vores seneste webinar, første del, havde vi æren af at have Sofie fra Lederne som gæst. Hun introducerede os for ESG-Profilen, et værktøj der tilbydes gratis og giver et fremragende udgangspunkt for et klart overblik.

Denne gang tager vi stafetten videre og inviterer tre skarpe hjerner til en dialog om, hvordan vi kan omsætte denne viden til konkret handling.

Vores mål er at du forlader dette webinar med en rygsæk fuld af inspiration til initiativer, der kan gøre en forskel. Vi dykker ned i erfaringerne fra vores tre deltagere, diskuterer potentielle faldgruber, og deler lærerige erfaringer. Tilmeld dig nu og forbered dig på at blive inspireret!

Er du forhindret på webinardagen? - Ingen grund til bekymring, vi har dig dækket ind.

Book en personlig 1:1 session med vores customer success-team. Her får du ikke alene et sammendrag af webinarets højdepunkter, men også skræddersyet sparring tilpasset netop din situation. Det er din chance for at få personlig vejledning og indsigt, selvom du ikke kan deltage på selve dagen.

Tidligere webinarer

Guru Talks Webinar: ESG på kontoret, del 1 af 2

Sådan får I overblik over relevante initiativer (inkl. eksempler på lavthængende frugter)

Har I behov for at få en status på virksomhedens ESG-profil, samt hjælp til at identificere relevante initiativer og få inspiration til at høste lavthængende frugter?

I dette webinar har allierede vi os med Sofie Elmgren fra Lederne, som har udviklet det gratis værktøj, ESG Profilen, i samarbejde med eksperter fra Deloitte og Danske Bank. Sofie giver i video et indblik i, hvordan ESG Profilen nemt kan inspirere til konkrete initiativer.

Derudover havde vi i Officeguru samlet en række gode eksempler på jordnære initiativer implementeret på tværs af de næsten 500 virksomheder i Officeguru-netværket. Dette webinar er den første del af to, hvor næste i rækken går endnu mere i dybden med konkrete initiativer.

Gense Guru Talks webinaret med Sofie fra Lederne

"Office Manager" ved siden af dit primære job? - Lær alle tricks af Christian fra Talentech

Guru Talks Webinar: "Office Manager" ved siden af dit primære job?

Er du også 'Office Manager' ved siden af dit primære job? Christian Haugbølle fra Talentech overtog ansvaret for kontordriften ved siden af sit job. Hør, hvordan han greb udfordringen an og hvilke aktiviteter og beslutninger, der har ført til, at han nu kun bruger en halv til en hel time hver dag på driften af kontoret.

I dette 25-minutters webinar vil Christian dele sine erfaringer med involvering af leverandører og aktivering af kolleger for at sikre velvære på kontoret.

Dette webinar er en perfekt mulighed for at få indsigt i effektiv kontordrift og hente inspiration til din egen organisation. Gense webinaret og lad dig inspirere af, hvordan kontordrift også kan organiseres.

Gense Guru Talks webinaret med Christian fra Talentech

Spar bekymringer med god intern kommunikation - med Sascha Barmann fra Moment

Guru Talks Webinar: Tips og tricks til dynamisk facility management

Moment, Danmarks førende vikar- og rekrutteringsbureau, er kendt for sin imponerende vækst og dynamik. Men denne udvikling bringer også udfordringer med sig, især inden for Facility Management.

Vi er begejstrede for at kunne præsentere et eksklusivt webinar med Sascha Barmann, Moments Facility Manager. Sascha er kraften bag de smidige daglige operationer på Moments fem kontorer og spiller en nøglerolle i at skabe et arbejdsmiljø, der understøtter de ca. 185 medarbejderes succes.

Til dette 25-minutter webinar, vil Sascha dele sine værdifulde erfaringer med nye implementeringer som fx frokostordninger og give nyttige tips til at forbedre intern kommunikation.

Gense Guru Talks webinaret med Sascha Barmann fra Moments