MarketplaceVendorsGame4Fun

Game4Fun

Verified

0(0)
Game4Fun - Bumper Balls fodboldGame4Fun - Mega BordfodboldGame4Fun - Fodbolddart fra Game4Fun til konkurrencer og hygge
AboutServicesOperational areasReviews

About

Vi står klar til at skabe det bedste event for Jer og sikre, at det eneste i skal gøre er, at hygge jer. Vi har stor erfaring i at skabe både store og mindre events. Vi kan tilbyde jer en masse gode løsninger og er lydhør overfor jeres ønsker.

Vi kan blandt andet tilbyde:

- At finde en lokation til jeres event

- Style og oppynte, så jeres event vil være helt unikt

- Sikre at i får shaket drinks af dygtige bartendere

- Gode indslag og teambuilding aktiviteter i løbet af dagen (eks. fodbold pool, bumper ball, stødbånd, promillebriller, bue og pil, mm.)

Vi glæder os til at give jer en god dag.

Overview

4 years in business2 employees
MA

Responsible

Maria A.

Services provided

Event planning

Bestseller

Kniber det med at finde tid til at sammensætte det bedste event for kollegerne? Så kan i her indhente tilbud på en sammensat løsning, så i kan bruge Jeres tid på andre opgaver. Vi skal blot vide lidt om jeres ønsker.

Gode drinks er lækkert, så hvorfor ikke få et par dygtige bartendere ud et par timer og forkæle jer. I skal ikke tænke på noget, de medbringer alt hvad der er brug for, inkl. højt humør.

Hold stemningen i top med et godt indslag til festen. Her ved at forevige festen med en Photo both eller indslag i form af et cocktailkursus, en tryllekunstner eller måske en komiker der kommer og sætter gang i lattermusklerne. Fortæl os hvad i ønsker eller lad vores samarbejdspartnere inspirere Jer.

Operational areas

Zip ranges

1000 - 4000

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

0 /5

0 reviews

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 1. Dec 2022

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Game4Fun

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.