Officeguru blog post - easy upgrades for the office

Nemme opgraderinger til kontoret

Ude godt men hjemme bedst? De fleste af os har efterhånden set tilpas meget af vores hjem. Og imens har mange kontorer stået helt eller delvist tomme. Men nu er der endelig udsigt til, at vi stille og roligt kan vende tilbage til vores kontor. Men skal du tilbage til lige præcis det kontor, du forlod?

 
Måske er det på tide, at der skal ske noget nyt. Med nogle få ændringer kan man få et kontor, der emmer af inspiration, kreativitet og glæde.

 

Skab mere plads til de store idéer

Giv whiteboards, smartboards og opslagstavlerne plads og slip kreativiteten løs. Det kan være, der er et mødelokale, som er perfekt til brainstorms og workshops. Find et dedikeret sted på kontoret, hvor der er plads til et whiteboard eller et smartboard. Sørg for at der altid er post-its, tuscher og kuglepenne.

 

Få mere hygge ind på kontoret

Hvis man har arbejdet hjemme i store dele af 2020, kan kontoret virke koldt og lidt uvelkomment. Arbejdspladsen må gerne være hyggelig. Og det er heldigvis meget lidt, der skal til.

Én af måderne at skabe en hjemlig stemning på er ved at lave et lounge-område. Find et roligt område på kontoret, og indret med:

-       Bløde møbler

-       Planter

-       Malerier eller plakater

-       Hyggelig belysning

 

Så har man et dejligt sted hvor man kan få en lille pause i en travl hverdag.

 

Mødekultur

I 2020 blev mødekulturen for alvor ændret. Man savner fysiske møder, hvor man kan se hinanden i øjnene. Men onlinemøder har for alvor indtaget deres plads i arbejdslivet, og de er kommet for at blive.

Derfor er det nødvendigt at blive enig om, hvordan møder skal afholdes fremadrettet. Nogle medarbejdere har måske vænnet sig til og gjort sig komfortabel med online møder, imens andre foretrækker fysiske møder. Forventningsafstem med kontoret om, hvordan jeres fremtid ser ud.

Hvis du mangler gode idéer til, hvordan du kan komme i mål med at skabe et inspirerende kontor og et godt fysisk arbejdsmiljø, står vi klar til at hjælpe dig allerede i dag.