MarketplaceVendorsCreative Business

Creative Business

Verified

0(0)
Creative Business - TrommeworkshopCreative Business - Workshop - stemningsbilledeCreative Business - Workshop in action
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Creative Business er 2 professionelle musikere med flere DMAer samt arbejde med bla. MØ, Christoffer, Lucas Graham og mange andre under bæltet. Vi brænder for at formidle musikkens kraft og samarbejdspotentiale i formater der er både underholdende, udviklende og sætter tankerne igang.
Vores opgaver spænder fra 45 minutters kick-off til længerevarende udviklingsforløb, som alle bliver tilpasset kundens behov og ønsker. Opdag nye sider af hinanden og træn virksomhedens fælles lydhørhed og arbejdsglæde,når I bruger musikken til teambuilding. I det musikalske sammenspil er alle roller vigtige, og det er jeres holdåndog engagementder får jer til at groove og swinge!

Overview

16 years in business2 employees

Responsible

Gustav R.

Services provided

Styrk sammenhold og performance med teambuilding.

Price

afhængig af produkt

Tags

teambuildingmusik
+3 tags
stomp, event, workshop

Musik skal der til. Det er med at kridte danseskoene, når vores samarbejdspartnere sikre god musik til jeres event. Dette kan være med en DJ bag pulten eller en live koncert.

Price

fra 5000 dkk

Tags

live musikfællessang
+2 tags
strygekvartet, jazzgruppe

Operational areas

Zip ranges

1000 - 9990

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Vi brænder for at skabe menneskelig bæredygtighed - rammer på arbejdspladsen der gør at man som medarbejder finder motivation, mening og glæde ved at komme på arbejde. Det skaber mental bæredygtighed. Vores musik-instrumenter kan heldigvis genbruges i mange år, så vores fysiske ressourcespild er minimalt.

What certifications does your company have?

Vi er uddannede musikere, dirigenter og undervisere fra konservatoriet.

How does your company ensure consistent and high quality?

Hver opgave er unik for os. Vi skræddersyer alle events, workshops og forløb til kunden - så er vi sikre på, at vi rammer forventningerne helt rigtigt. Herudover evaluerer vi alle opgaver med vores kunder, så vi sikrer et fortsat højt niveau.

How does your company ensure a good working environment?

Vi har et lille, tæt team, der har arbejdet sammen i mere end 15 år. Samarbejdet er karakteriseret ved ærlighed, klar kommunikation og grundværdien at det altid skal være sjovt og udviklende at arbejde sammen.

What kind of customers have you worked with?

Vi har arbejdet med virksomheder af alle størrelser og typer: offentlige og private, små og store, fx Alka Forsikring, Flügger, Implement Consulting, Dominia, Københavns Kommune, LEGO, Nordea, Novo Nordisk.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

0 /5

0 reviews

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 23. jan. 2024

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Creative Business

Typical responds within a day
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.