MarketplaceUnderholdning
An audience is entertained by a man on a stage

Underholdning

En god fest skal helst være underholdende. Men det er ikke altid, at det sker af sig selv. For nogle skal der lige et lille indslag til for at ryste folk godt sammen eller få løsnet op i lattermusklerne. Hos Officeguru kan du finde den helt rigtige leverandør, der kan hjælpe jer med underholdning til jeres næste fest.

DescriptionVendorsFAQOthers bought

Kun fantasien sætter grænser

Skal der lidt ekstra til for at sikre, at jeres næste fredagsbar, firmafest, julefrokost eller sommerfest bliver lidt bedre og sjovere end sidste gang? Så er det måske underholdning, der kan være prikken over i’et, så I kan få stemningen helt i top med et godt indslag til festen. I kan eksempelvis forevige festen med en fotobox eller et aktivt indslag i form af et cocktailkursus, en tryllekunstner eller måske en komiker, der kommer og sætter gang i lattermusklerne? 

Uanset tema og anledning kan vores leverandører vejlede og inspirere jer til, hvad der vil være god underholdning for jeres fest, og sørge for alt det praktiske, så I blot skal koncentrere jer om at have det sjovt. Beskriv kort jeres behov og ønsker, så modtager du tilbud på underholdning fra vores kvalitetsgodkendte leverandører.

Underholdning vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
4.6(1)
PhotoPhotoboothSelfieSelfie MaskineSelfie boksSelfie boxprinterbillederfotofotografbilledealbum
K
3.8(13)
High demand
New on Officeguru
Fast response
New on Officeguru

Frequently asked questions

Hvilken slags underholdning er passende til en firmafest?

Det afhænger af jeres virksomhed, kultur, ansatte og formålet med festen. Nogle populære muligheder inkluderer DJ eller live musik, et sjovt indslag, karaoke, quiz, spil, interaktive oplevelser som en photobooth eller forskellige teambuilding aktiviteter.

Hvilken slags underholdning kan jeg booke på Officeguru?

Vores leverandører kan stå for mange forskellige typer underholdning til jeres næste firmafest. Fra teambuilding aktiviteter til sjove lege som bumper balls, mega bordfodbold, fodbold dart, stødbånd, promillebriller, femkamp, eller quizzer, mordmysterier, og escape lege, guidede ture til vands og til lands, kokkeskole, kurser og meget andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser, så bare beskriv jeres behov, så sender vores leverandører en masse inspiration og tilbud retur.

Er det nødvendigt at have underholdning til en firmafest?

Det afhænger af formålet med festen og jeres kultur. Nogle virksomheder prioriterer aktiviteter og ser det som en måde at øge samarbejde og kommunikation blandt medarbejderne. Andre firmaer foretrækker at have en mere afslappet fest uden underholdning og aktiviteter. Det er vigtigt at overveje, hvad der vil fungere bedst for din arbejdsplads. Men det er værd at huske, at en firmafest er en kærkommen mulighed for at ryste medarbejderne sammen på tværs af afdelinger, og her kan underholdning og teambuilding aktiviteter være med til at bryde isen og få folk til at arbejde sammen på en sjov og underholdende måde.

Get an offer for Underholdning

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.