MarketplaceVendorsDK Planteservice

DK Planteservice

Verified

4.5(9)
DK Planteservice - Vi passer og plejer dine planter - både inde og udeDK Planteservice - Vi rådgiver dig om indretning med grønne planterDK Planteservice - Vi har krukker, kummer og planter i alle stilarterDK Planteservice - Vi leverer, monterer og servicerer plantevæggeDK Planteservice - Vi leverer mosbilleder - runde, firkantede og væg-til-væg
AboutServicesFAQReviews

About

DK Planteservice A/S er din totalleverandør af grønne og inspirerende plantemiljøer. Vi tilbyder etablering og vedligeholdelse af kontorbeplantning hos både små og store virksomheder og institutioner over hele landet. Vores gartnere tager sig kærligt af planterne, så de står friske og flotte hver eneste dag - til glæde for virksomhedens medarbejdere og besøgende. Vores konsulenter følger de nyeste trends, står altid klar til sparring omkring nye grønne tiltag og kan hjælpe med indretning og plante- og krukkevalg.

Er det en plantevæg, mosbilleder eller måske en flot dekoration eller buket, du står og mangler, så står vi også klar til at hjælpe med det.

Når vi nærmer os den søde juletid, kan vi desuden levere juletræer til jeres kontor 🌲

Overview

Fast response
13 years in business32 employees

Responsible

Camilla E.

Services provided

Planteservice

Bestseller

Vedligeholdelse af planter

Price

Skræddersyet

Tags

Pleje af planter

Få indrettet kontoret efter jeres behov.

Price

Skræddersyet

Tags

IndretningDesign
+2 tags
Kontormøbler, Inventar

Buketter og planter er altid indbydende på kontoret og en skøn gave at forære en kollega. Vores partnere tilbyder enkelt leveringer af både buketter og planter til enhver lejlighed. Der er også mulighed for, at i kan få en fast levering på mærkedage, så sørger vi for at der altid står en grøn gave klar til den specielle anledning.

Price

Skræddersyet

Tags

BlomsterBuketter
+3 tags
Planter, Gave, Firmgave

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Vi laver CO2 regnskab og er ved at være klar med vores første databaserede bæredygtighedsrapport, som analyserer vores nuværende aftryk på miljøet og beskriver initiativer til at mindske det. Rapporten er baseret på tal for 2021 og 2022. Fremadrettet udarbejdes der regnskab og rapport hvert år. Vi ønsker at levere så bæredygtige planter, krukker og planteservice som overhovedet muligt.

What certifications does your company have?

Vi har i øjeblikket ingen certificeringer.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi har en flad organisationsstruktur, hvor der er fokus på konstant vidensdeling i de enkelte teams og på tværs af teams. Vi har alle et fælles fagligt udgangspunkt og har altid kunden i fokus. Vi går aldrig på kompromis med den gode kvalitet.

How does your company ensure a good working environment?

Hvert gartnerteam har en teamleder, som står klar til faglig og personlig sparring og støtte i det daglige. En dynamisk buddy-ordning sikrer, at alle lærer hinanden at kende på tværs af teams og regioner. Sociale arrangementer, digitale chatrum og fokus på god og positiv dialog sikrer gode relationer på tværs af organisationen.

What kind of customers have you worked with?

Vi arbejder med alle typer af erhvervskunder i Danmark. Det er således både offentlige institutioner og private virksomheder. Det er alt fra helt små virksomheder til store landsdækkende kæder. Det er kontorer, hoteller, restauranter, showrooms, banker, træningscentre...

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.5 /5

9 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
0%
2
0%
3
0%
4
0%
5
100%

Latest 2 reviews

HH

Rated Planteservice

maj 2024

DE

Rated Planteservice

april 2024

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 2. maj 2022

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from DK Planteservice

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.