MarketplaceVendorsFruitMe

FruitMe

Verified

4.6(20)
FruitMe - KontoretFruitMe - KaffeFruitMe - Frugtkurv
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Fleksible og friske

FruitMe er placeret centralt i Danmark – nemlig i Odense, hjertet af Fyn. For dig som kunde betyder det både leveringssikkerhed og CO2-besparelser.

Sammen med vores mange ansatte, leverer vi frugt til mere end 1000 tilfredse virksomheder og skoler over hele landet. Og vi tror på, at tilfredsheden bl.a. kommer, fordi vi sætter os ind i dine behov og ønsker.

Virksomheder er i dag agile – derfor er vi selvfølgelig også fleksible og vil gøre (næsten) alt for at imødekomme dit behov. Vi tilpasser os, når du pakker kufferten og drager på ferie. Eller når du fortæller at I enten er blevet flere eller færre i virksomheden. Så længe din hverdag glider så let som muligt, er vi glade.

Overview

Top vendor
Fast response
25 years in business15 employees

Responsible

David A.

Services provided

Frugtordning

Bestseller

Frugtordning til kontoret

Price

Fra 75,90 kr.-

Tags

Økologisk frugtkonventionel frugt

Smiley report

Giv kontoret en let vej til at slukke tørsten

Price

Fra 16,50 kr.

Tags

MælkØkologisk mælk
+10 tags
Havredrik, Soyadrik, Risdrik, Mandelmælk, Kaffe, The, Kakao, Vand, Sodavand, Juice

Vær klar til det daglige snack attack med lækre, sunde snacks til kontoret.

Price

Fra 2,60 kr. -

Tags

Müslibarerforskellige typer nødder
+3 tags
snackgulerødder, grøntsager, sødt

Operational areas

Zip ranges

1000 - 9990

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Miljøpolitik FruitMe lever af naturens frugter. Derfor er det selvfølgelig vigtigt for os, at vi ikke belaster vores planet mere end absolut nødvendigt. Vi bestræber os derfor løbende på at forbedre vores arbejdsgange med miljøet for øje. Her er nogle af vores særlige fokuspunkter: Emballage Et af de steder, vi kan gøre den største forskel, er i vores emballage. Her har vi investeret i genanvendelig returemballage, som bruges hvor det er muligt. Dette er med til at vores forbrug af papemballage er faldet med 30% siden august 2019. Madspild Hos FruitMe har alle vores kunder en tilrettet frugtordning efter deres behov. Det betyder, at der ikke købes mere, end der skal spises. Det er med til at undgå madspild både hos os og på vores kunders arbejdsplads. Derudover bliver al overskudsfrugt afhentet af Marius Pedersen, som omdanner frugten til biomasse. Biomassen transporteres derefter til biogasanlæg, hvor det genanvendes ved energiudnyttelse og afslutningsvis som jordforbedringsmiddel. På den måde giver vi det, vi ikke skal bruge, tilbage til naturen. Logistik I samarbejde med vores leverandører arbejdes der på at bruge grøn transport. I de større byer anvendes der allerede på nogle ruter elbiler. Vores ambition på sigt er at køre i 100% CO2-neutrale elbiler i hele landet.

What certifications does your company have?

Vi er underlagt den almindelige økologikontrol. Vi har ikke specifikke certificeringer, men arbejder hele tiden med vores miljøpolitik. Hvordan kan vi forbedre alle områder af vores arbejdsgange indenfor emballage, madspind og logistik.

How does your company ensure consistent and high quality?

VI har haft et tæt samarbejde med den samme leverandør siden vi startede vores virksomhed i 1999. Det gør, at de kender os og vores kunders behov og sammen forsøger vi altid at komme med den bedste frugt der er på markedet.

How does your company ensure a good working environment?

Vi holder løbende samtaler med vores medarbejdere omkring arbejdsmiljø. Det være sig både deres fysiske arbejde og deres trivsel i hverdagen. Vi arbejder for at forbedre de fysiske rammer, så alle bliver belastet mindst muligt. Hvordan kan vi hele tiden optimerer vores processer i pakkeriet og på kontoret. Vi forsøger at fremme en åben kommunikation. Alle skal gerne føle sig trygge ved at komme med spørgsmål og ting der måtte være generende i hverdagen, så det kan løses med det samme og ikke til en årlig samtale.

What kind of customers have you worked with?

Hos FruitMe har vi kunder i alle brancher. Vi servicerer både private og offentlige virksomheder. Vi har været forgænger med EU-støttet skolefrugt siden 2010. Vores kunder er alt fra den lille virksomhed med få ansatte til de helt store med mange ansatte. Vi tilpasser en frugtordning efter jeres behov.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.6 /5

20 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
0%
2
0%
3
0%
4
29%
5
71%

Latest 3 reviews

SB

Rated Frugtordning

juni 2024

SB

Rated Frugtordning

juni 2024

SB

Rated Frugtordning

juni 2024

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 18. dec. 2023

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from FruitMe

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.