Healthy snacks served on a table

Snacks

Sunde snacks er lige, hvad du har brug for, når trætheden rammer om eftermiddagen. Hvis hver dag er blevet til kagedag på kontoret, kan sunde snacks være et godt alternativ. Hos Officeguru kan du finde din professionelle snack patrol ved at indhente et tilbud allerede i dag.

DescriptionVendorsFAQReviewsOthers bought

Hold energien ved lige

Når den lille sult melder sig i løbet af en arbejdsdag, kan det være svært at holde koncentrationen, og det går ud over produktiviteten. Med snacks på kontoret kan I sørge for, at arbejdspladsen kommer godt igennem dagen. Nærende, sunde snacks kan nemlig være den helt store redning, når den lille sult melder sig, eller man har brug for et lille energiboost. 

Når medarbejderne har adgang til et udvalg af sunde snacks, er det nemlig nemmere for alle at holde energien oppe i løbet af dagen. 

I vælger selv hvor ofte, hvor meget og hvilken type snacks I skal have på kontoret. Med Officeguru kan I få leveret et udvalg af søde, salte og sunde snacks i en mængde, der passer lige til jeres behov. Der er mulighed for at bestille et abonnement eller som en enkelt levering til for eksempel et møde eller et event (Måske til påske, jul eller anden højtid).

Snacks vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
4.9(46)
Fast response
ØkologiskDelevenligKontorsnacksVeganskPlantebaseretGlutenfriAllergivenligJunkfreeSundt & SødtRaw bitesHavrebarerMuslibarerProteinbarerNødderChokolade
4.6(16)
Fast response
Müslibarerforskellige typer nøddersnackgulerøddergrøntsagersødt
4.4(256)
Fast response
NødderSnack-grøntMyslibar
New on Officeguru
SnacksKontorsnacksMødesnacksFirmasnacksVirksomhedssnacksSundNæringsrig
New on Officeguru
SnackRaw FoodPower FoodNødderDadlerSundtEnergiMødeforplejningKontorsnackNæringsrigtVelvære

Frequently asked questions

Hvorfor er det vigtigt at have snacks på arbejdspladsen?

Snacks på arbejdspladsen kan hjælpe med at øge produktiviteten, forbedre mentalt fokus og reducere stressniveauet. De kan også give et energiboost, når man føler sig træt eller sulten i løbet af arbejdsdagen.

Hvad er de bedste snacks at have på arbejdspladsen?

De bedste snacks til arbejdspladsen er dem, der er nemme at spise, ikke kræver for meget tid til forberedelse – og er sunde og næringsrige. Så selvom slik, chokolade, chips og cola sikkert er fristende, så er det ikke nødvendigvis den bedste løsning, hvis I skal holde energien oppe i længere tid. Gå i stedet efter mere nærende snacks som frugt, nødder, grøntsagsstænger, yoghurt, hummus og proteinbarer.

Hvordan kan man undgå at spise for mange snacks på arbejdspladsen?

For at undgå at spise for mange snacks på arbejdspladsen, er det en god idé at have snacks i mindre portioner, så man ikke overspiser. Det er også vigtigt at have sunde alternativer til rådighed og undgå at have usunde snacks synlige. Vores leverandører leverer snacks i små portioner, så man ikke bliver alt for fristet til at spise løs. Snacks skal jo helst være små lette måltider, og ikke noget der skal stille sulten, så hvis medarbejderne spiser lidt for mange snacks, så er det måske tid til at få en velsmagende og nærende frokostordning.

Kan man få snacks til specielle kostbehov?

Det er altid vigtigt at tage hensyn til individuelle kost behov og præferencer. Inden man bestiller snacks hos vores leverandører, er det en god ide at lave en rundspørge på kontoret for at høre, om der er specielle kostbehov, som der skal tages hensyn til. Hvis der er mange, som har nøddeallergi, glutenallergi eller er laktoseintolerante, så skal du blot sige det til leverandøren, så sørger de for at levere et godt udvalg af snacks, som alle kan spise. 

Get an offer for Snacks

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Reviews of snacks

Snacksene er meget velsmagende, boksen ser flot ud, og servicen er fantastisk. Jeg anbefaler helt klart Betterbox.

Delivered by BETTERBOX

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.