MarketplaceVendorsFurniture Team ApS

Furniture Team ApS

Verified

4.1(1)
Furniture Team ApS - Vigtigt at have en perfekt kontorstol, så ryg, nakke og arme skånes.Furniture Team ApS - Hæve-sænkebord skal passe til den enkelte medarbejder.Furniture Team ApS - Affaldssortering er blevet en stor opgave, også på arbejdspladserne.Furniture Team ApS - Kantinen er ikke kun et sted man spiser, det skal også være hyggeligt.Furniture Team ApS - Opbevaring er vigtig for at skabe overblik og "ansigtet udadtil".
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Furniture Team er et indretningsfirma, der leverer totalløsninger. Vi er et erfarent indretningsfirma med fokus på service, holdbare kvalitetsmøbler og velkvalificeret indretningsrådgivning. Vi kan levere alt fra en enkelt kontorstol og opefter. Vi har et bredt udvalg af produkter og kan bl.a. tilbyde kontor-, møde- og kantinemøbler, skranker, arkivskabe og reoler, skærmvægge og tavler og meget mere – alt til den vellykkede indretning. Spørg bare, vi er klar.

Overview

32 years in business4 employees

Responsible

Kevin S.

Services provided

Få indrettet kontoret efter jeres behov.

Price

Afhænger af opgaven

Tags

IndretningKontormøblerMøbler

Price

Afhænger af opgaven

Tags

AffaldssorteringGarderobeskabe
+2 tags
Papirkurve, Arkivløsninger

Operational areas

Zip ranges

2670 - 4990
1000 - 2660

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Furniture Team er så privilegeret at arbejde sammen med producenter, som tænker i bæredygtige baner og ikke mindst materialer, så det er nemt for os at indrette virksomheder, leverer møbler og tænke bæredygtighed ind i processen.

Vores montører sørger for korrekte affaldssortering, når emballagen eller gamle møbler skal destrueres.

What certifications does your company have?

Vi forhandler vores leverandørs kvalitetsprodukter, hvorfor det er deres certifikater, som er gældende. Vi prøver så vidt muligt at købe hos danske producenter for at gøre transporten så kort som muligt og vælger de produkter, hvor miljøhensyn og genbrug er i højsædet.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi lægger stor vægt på at give en fremragende kundeserviceoplevelse, og hos os følger kunden den samme person, fra start til slut. Vi har kun samarbejdet med leverandør, som selv yder god service og har kvalitetsmøbler. Vi har altid tilbagevendende kunder, som er meget tilfredse.

How does your company ensure a good working environment?

Vi er en lille virksomhed, der altid behandler vores personale godt og er "som en stor familie". Vi har altid sørget for en god balance mellem arbejdsliv og privatliv. En positiv fremtoning smitter af på medarbejderne, og derved opnår man et godt miljø.

What kind of customers have you worked with?

Vi har en portefølje af tidligere projekter igennem de sidste 32 år, hvor vi har leveret møbler til forskellige indretningsprojekter, herunder kontorer, boliger, kirker, restauranter, virksomheder og ikke mindst hoteller.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.1 /5

1 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
0%
2
100%
3
0%
4
0%
5
0%

Latest 1 reviews

JC

Rated Kontorindretning

august 2023

Would hire again

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 1. okt. 2020

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Furniture Team ApS

Typical responds within 1-2 days
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.