MarketplaceVendorsKaesar Living
KL

Kaesar Living

Verified

4(66)
AboutServicesOperational areasReviews

About

Kaesar Living har mange års erfaring med kvalitetsrengøring af erhvervslokaler. Vores spidskompetence er en grundig rengøring med omtanke og årvågenhed for de små detaljer, og vores fleksibilitet og flade virksomhedsstruktur, gør samarbejdet fuldstændig gennemsigtigt og ukompliceret.

At møde ind på job til rene og pæne lokaler, er både dejligt og sikrer samtidig en god hygiejne, hvilket er med til at sørge for tilfredse medarbejdere og ordentlige forhold. Med os som rengøringsleverandør er du sikker på, at jeres medarbejdere kan møde ind til en ren arbejdsplads, hver eneste dag.

Vi er meget bevidste om, at vi ikke kan levere rengøring i særklasse uden vores trofaste og dygtige medarbejdere. Vi lægger derfor stor vægt på at optimere arbejdsglæden, da stabile og velmotiverede medarbejdere er det vigtigste aktiv hos Kaesar Living. For at fremme synlighed, genkendelighed og daglig kommunikation, bruger vi kun dansktalende rengøringsassistenter, og vægter at vores rengøringsassistenter får et tilhørsforhold til de virksomheder, hvor de gør rent. Derfor sørger vi for, at det den samme assistent, der kommer hos jer hver gang, og på den måde kender jeres arbejdsplads og jeres ønsker ud og ind. Samlet set giver det solid rengøring i bedste kvalitet.

Alle vores medarbejdere gennemgår et grundigt kursus i at udvise omhyggelighed, hvorved de kan gøre sig umage for at yde den ekstra service. Sammen med dig som kunde vil vi skræddersy den løsning, som passer dig bedst, og vi vil også løbende holde en tæt kontakt, gennem en altid god og åben kommunikation for at fremme det bedst mulige samarbejde.

Overview

BK

Responsible

Benjamin K.

Services provided

Fast rengøring af kontor efter behov, hvor I kan få skræddersyet en service der passer jer.

Hovedrengøring af jeres virksomhed, hvor I kan få skræddersyet en service der passer jer.

Tæpperens der fjerner snavs og pletter.

Operational areas

Zip ranges

1000 - 2970
3230 - 3230
3480 - 3480
3000 - 3120
3400 - 3610
3200 - 3390

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4 /5

66 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
8%
2
0%
3
25%
4
25%
5
42%

Latest 3 reviews

UM

Rated Erhvervsrengøring

april 2024

CE

Rated Erhvervsrengøring

april 2024

LA

Rated Erhvervsrengøring

januar 2024

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 11. jan. 2022

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Kaesar Living

Typical responds within 1-2 days
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.