MarketplaceHovedrengøring
Cleaning staff vacuums the floor and wipes surfaces in the office

Hovedrengøring

Det er bare dejligere, når arbejdspladsen er pæn og ren, og et par gange om året er det nødvendigt, at kontoret får den helt store tur. Hovedrengøring kommer de steder, den daglige rengøring ikke gør, og vi anbefaler derfor, at den foretages 1-2 gange om året.

DescriptionVendorsFAQReviewsOthers bought

Når selv indersiden af skabene skal skinne

Selvom I allerede har en god og fast rengøringsaftale, kan en hovedrengøring hjælpe med den helt store overhaling, så selv indersiden af skabene kommer til at skinne. Vi kan hjælpe jer med at finde den helt rette leverandør, der kan sørge for grundig støvsugning, aftørring af alle overflader, gulvvask, grundig rengøring af toilet, mødelokale, køkken, reception samt aftørring af persienner, lamper m.m. 

En hovedrengøring kan også være i forbindelse med en ind- eller udflytning, hvor I skal være sikre på, at rengøringen kommer ud i alle hjørner og kroge, så I er klar til at rykke ind eller ud. Uanset hvad jeres behov er, så har vi en leverandør, der kan klare opgaven, når kun 100% rent er godt nok.

Hovedrengøring vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
O
4.8(86)
High demand
Top vendor
4.3(6511)
High demand
Top vendor
Fast response
HøjderengøringAfkalkningAfrensningOpskuring
KL
4(66)
3.7(11)
SlutrengøringHåndværkerrengøringSkurvognsrengøringBehandling af gulve

Frequently asked questions

Hvad er en hovedrengøring?

En hovedrengøring er en ekstra grundig rengøring af jeres kontor eller virksomhed. Her kommer rengøringen helt ud i alle kroge og højder alt efter jeres behov. Selvom jeres faste rengøringsfirma gør et godt arbejde i det daglige, så kan det ikke undgås, at der et par gange årligt skal lidt ekstra knofedt til. Med en hovedrengøring kan I få klaret alt fra rengøring af skabe, hylder, lofter, og andre steder, hvor der også samler sig støv og spindelvæv. Hovedrengøring, slutrengøring eller flytterengøring? Kært barn har mange navne, men det eneste du skal vide er, at der bliver skinnende rent, når du booker en hovedrengøring gennem Officeguru.

I hvilke byer tilbyder Officeguru hovedrengøring?

Du kan se, hvilke postnumre hvert rengøringsfirma servicerer på deres profil.

Officeguru tilbyder hovedrengøring til erhvervskunder i følgende byer og landsdele:

 • Østerbro 

 • Vanløse 

 • Valby 

 • Søborg 

 • Rødovre

 • Nordsjælland

 • Lyngby

 • Kastrup

 • Ishøj

 • Hvidovre

 • Herlev

 • Glostrup

 • Gentofte

 • Frederiksberg

 • Brøndby

 • København

 • Amager

Hvad koster hovedrengøring?

Der er en del faktorer, som spiller ind, og det kræver kun en kort gennemgang af jeres kontor eller virksomhed, så kan en rengøringskonsulent give jer en samlet pris. Spørg endelig Officeguru til råds. Vi kender alle rengøringsfirmaerne indgående og kan altid guide jer til en god løsning.

Tilbyder I hovedrengøring til små virksomheder?

Officeguru samarbejder med rengøringsfirmaer, der kan gøre rent i alle typer og størrelser virksomheder, og dermed også rengøringsfirmaer, der har specialiseret sig i hovedrengøring hos mindre virksomheder.

Get an offer for Hovedrengøring

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Reviews of hovedrengøring

Dejligt at komme i dag efter et stort møde i går, hvor alt er vasket af og sat til side - og stole er sat på plads i de rette rum.

Delivered by serviceU

Fantastisk og grundig rengøring! Krone Service ved hvad de laver og udfører opgaven til perfektion hver gang. Der er altid god dialog, de svarer hurtigt og udfører opgaven hurtigt og effektivt uden af gå ned på kvaliteten. Derudover er Krone Service altid gode til at lave en opfølgende samtale, for at sikre sig total kundetilfredshed. En klar anbefaling herfra.

Delivered by Krone Service ApS

Der manglede lidt ved hovedrengøring, men det er der rettet op på nu.

Delivered by serviceU

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.