MarketplaceVendorsKejserindes Gryder og Kokkeri A/S

Kejserindes Gryder og Kokkeri A/S

Verified

4.7(22)
Kejserindes Gryder og Kokkeri A/S - Anretning af julefrokost buffet med bredt udvalg af retter.Kejserindes Gryder og Kokkeri A/S - Frisk salat på højkvalitets råvarer.Kejserindes Gryder og Kokkeri A/S - Lækker tapas-platter med diverse småretter.
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Hos Kejserindens Gryder tror vi på, at frokost handler om mere end mad. Frokosten er nemlig en pause fra opgaverne og et skud frisk energi, der giver fornyede kræfter til resten af dagen. Derfor skal frokosten både være velsmagende og nærende.

Vi sammenssætter hver dag en lækker menu med både klassikere og moderne retter - med et twist og en stor passion for mad.

Det er vores klare overbevisning, at når basis er i orden, og den enkelte råvare kan nydes alene, er der ingen grænser for, hvad vi kan fremstille af smagfulde sammensætninger. Derfor er gode råvarer det vigtigste udgangspunkt i vores menuer, hvor du kan forvente fortryllende smagsoplevelse og frokostretter udover det sædvanlige.

Kejserindens Gryder er en familie virksomhed, der blev stiftet i 1998 og drives af Lone og Steen Larsen. Filosofien i vores køkken er, at maden skal være en smags- og helheds-oplevelse. Vi laver mad, fordi vi kan lide det – og den glæde vil du kunne mærke hver eneste dag, når du får frokost fra os. Som vi startede med at skrive, handler frokost om meget mere end bare mad. Det er ikke bare noget, der skal overstås hurtigt. Vi sætter en ære i at lave mad, som kan glæde dine smagsløg og det er netop vores store passion for mad, som vi elsker at dele med andre - og jer - hvis I vælger os som frokostleverandør.

Overview

High demand
Fast response
25 years in business34 employees
KG

Account owner

Kejserindens G.

Services provided

Frokostordning

Bestseller

Glæd jer til kl. 12 hver dag med en lækker og nærende frokost.

Price

fra 59 kr/kuvert

Tags

AlmindeligVegansk
+5 tags
Vegetar, Laktosefri, Glutenfri, Uden svinekød, Portionsanrettet

Minimum order

10

Smiley report

Koncentrer jer om det vigtige med forplejning til næste møde.

Price

Skræddersyet

Tags

AlmindeligVegansk
+4 tags
Vegetar, Laktosefri, Glutenfri, Uden svinekød

Skal I holde et brag af en julefrokost? Book alt lige her.

Price

Skræddersyet

Tags

AlmindeligVegansk
+4 tags
Vegetar, Laktosefri, Glutenfri, Uden svinekød

Operational areas

Zip ranges

1000 - 2920

3400 - 3500

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Hos Kejserindens Gryder er bæredygtighed en integreret del af vores tilgang til madlavning. Vi tager højde for sæsonens grøntsager i sammensætning af vores menuer. Dette reducerer vores carbon-aftryk og sikrer en bæredygtig udnyttelse af ressourcer, samt at vores råvarer altid er friske. Derudover støtter vi lokale velgørenhedsorganisationer som 'Gadens Børn' og 'TC Taastrup - Klippen', hvilket afspejler vores engagement i social bæredygtighed.

What certifications does your company have?

Vi har i øjeblikket ingen certificeringer.

How does your company ensure consistent and high quality?

Med mange års erfaring inden for catering, har Kejserindens Gryder et dedikeret og professionelt køkkenteam, som aldrig går på kompromis med smag og kvalitet. Vores fokus på sæsonens råvarer sikrer, at hver ret, vi leverer, er af den højeste kvalitet og smag.

How does your company ensure a good working environment?

Kejserindens Gryders engagement i kvalitet og samfundsansvar strækker sig også ind i vores dedikation til et sundt og positivt arbejdsmiljø. Vi bestræber os på at skabe en god atmosfære både indenfor og udenfor vores køkken.

What kind of customers have you worked with?

Kejserindens Gryder har arbejdet med et bredt udvalg af kunder, lige fra virksomheder, der ønsker frokostordninger, julefrokost eller mødeforplejning. Desuden tilbyder vi specialiserede retter til mennesker med synkebesvær og har udviklet tilbud, der tilgodeser ernæringsbehov. Uanset behov, stræber vi altid efter at levere det bedste i smag og service.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.7 /5

22 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
0%
2
0%
3
0%
4
33%
5
67%

Latest 3 reviews

AZ

Rated Mødeforplejning

maj 2023

BH

Rated Frokostordning

august 2022

DS

Rated Frokostordning

april 2022

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 12. maj 2021

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Kejserindes Gryder og Kokkeri A/S

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions about your needs - and receive offers from the vendors you choose.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.