MarketplaceJulefrokost
Colleagues drinking champagne at Christmas lunch

Julefrokost

Skal I holde et brag af en julefrokost med alt, hvad der hører sig til? Det kan vi hjælpe dig med, så I ikke skal gøre andet end at hygge jer. Vores leverandører kan hjælpe jer med alt fra mad og drikkevarer til serveringspersonale og underholdning.

DescriptionVendorsFAQReviewsOthers bought

Julefest eller julefrokost?

En julefrokost er ikke kun en festlig lejlighed, hvor man drikker og hygger sig med kollegerne, det er også en god anledning til at ryste medarbejderne sammen og sige tak for et godt år. Og når vi går den søde juletid i møde, er der så noget, der er sødere end velsmagende julemad? Uanset om I ønsker at ændre frokosten på kontoret til en julemenu, eller I skal bruge catering og en julemenu til årets julefest, så kan vores leverandører give et uforpligtende tilbud, som passer til jeres smagsløg og behov. 

Har I hertil behov for hjælp til servering og afrydning, så indhent også et tilbud på eventpersonale. Så slipper I nemlig helt for at tænke på det praktiske og kan i stedet koncentrere jer om at have en hyggelig julefrokost.

Julefrokost vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
4.9(254)
Top vendor
Fast response
4.6(355)
High demand
Top vendor
Fast response
klassiskmodernevegetar
LT
4.6(310)
High demand
Top vendor
Fast response
JulefrokostCateringFleksibilitet
Top vendor
Fast response
AlmindeligVegetarminus gris
4.6(14)
Top vendor
LokalerDJKoncerterUnderholdningFirmaarrangementerCatering
JuleplatteJulebuffetGlødÆbleskiverTilkøbSkræddersys
4.5(276)
Fleksible løsningerAlmindeligVeganskVegetarGlutenfriLaktosefriUden svinekødMultiallergi
4.5(144)
AlmindeligGlutenfriHalalLaktosefriUden svinekødVeganskVegetarisk
4.3(88)
High demand
Top vendor
Fast response
JulefrokostCateringDrikkevarer
K
4.1(21)
High demand
Top vendor
Full capacity
4.1(165)
High demand
Top vendor
Fast response
AlmindeligGlutenfriHalalLaktosefriPortionsanrettetUden svinekødVeganskVegetarFleksible løsninger
4(773)
High demand
Top vendor
Fast response
New on Officeguru
SKRÆDDERSYETDininggourmetjulsmagekødgrøntfisk.
SAA
New on Officeguru
Fast response

Frequently asked questions

Hvordan planlægger jeg en julefrokost for min virksomhed?

Du kan starte med at overveje dato, tidspunkt og placering. Derefter kan du tage stilling til antallet af gæster, menuen, catering og underholdning. Det kan også være en god idé at sende en invitation ud i god tid, så dine kolleger kan planlægge deres tid og RSVP.

Hvad spiser man til en julefrokost?

Til en julefrokost serveres typisk en traditionel dansk julefrokost menu med forskellige slags pålæg, sild, fiskefilet, frikadeller, flæskesteg, julemedister, rødkål og kartofler. Derudover kan der også serveres risalamande til dessert. Vores leverandører kan levere menuer efter ønske og behov, du skal blot beskrive dine ønsker, når du indhenter tilbud. Hvis I ønsker noget andet end traditionel julemad, kan de sagtens sørge for det, og de kan også tilbyde vegetariske eller veganske retter i menuen.

Hvordan vælger jeg den rigtige catering til min julefrokost?

Når du vælger catering til en firmajulefrokost, bør du tage højde for antallet af gæster, deres præferencer og diæt begrænsninger. Hvis du ikke ved, om dine kollegaer har allergier eller diæt præferencer, som der skal tages hensyn til, er det en rigtig god idé at lave en rundspørge, når du sender invitationen ud og spørge, om der er noget, der skal tages hensyn til. Herefter skal du blot give leverandøren besked, og så sørger de for at tilpasse menuen, så der er retter, som alle kan spise.

Hvordan finder jeg serveringspersonale til min julefrokost?

Hvis du indhenter tilbud på julefrokost gennem Officeguru, kan mange af vores leverandører også sørge for serveringspersonale - og eller skal du blot finde vores service “Eventpersonale”, så er du sikker på, at have personale der kan stå for servering og afrydning.

Hvad kan man lave til en firmajulefrokost?

Der er mange muligheder for, hvad man kan lave til en firmajulefrokost, og det afhænger typisk af virksomhedens præferencer og budget. Nogle virksomheder vælger at holde julefrokosten på en restaurant eller leje et festlokale, mens andre vælger at arrangere julefrokosten på arbejdspladsen. Her kan I med fordel hyre et cateringfirma, så I ikke selv skal stå for noget. En julefrokost er også en rigtig god måde at ryste medarbejderne sammen på tværs af afdelinger, og derfor er det altid godt med lidt festlige indslag, som skaber sammenhold, som f.eks. musikalske indslag, julequizzer eller andre sjove aktiviteter.

Hvad slags underholdning kan jeg have til min julefrokost?

Det kan altid være svært at finde på underholdning til årets julefrokost. Vores leverandører kan hjælpe med inspiration og klare planlægningen af hele festen, hvis der er behov for det. 

Eksempler på underholdning kan være alt fra musikalske indslag til sjove aktiviteter, som f.eks. julequizzer, karaoke eller julefotobokse. Du kan også overveje at leje en DJ eller et band til at spille musik til festen. Uanset hvad jeres behov og ønsker er, så har vi leverandører, der kan stå for det hele. Du kan også finde inspiration til underholdning i vores blogindlæg “Guide til årets julefrokost

Hvordan kan jeg sikre mig, at min julefrokost bliver en succes?

Du kan starte med at planlægge i god tid og involvere dine kolleger i beslutningerne omkring menu, underholdning og tidspunkt. Det kan også være en god idé at have en backup-plan i tilfælde af uventede problemer. Sidst men ikke mindst, sørg for at skabe en god stemning og sørg for, at alle har det sjovt!

Get an offer for Julefrokost

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Reviews of julefrokost

Virkelig lækker mad :) Det er så dejligt, tak til The Catering Kitchen.

Delivered by Lunch Shop

Lækker mad og i rigelige mængder, der er noget for enhver smag, og alle er mætte og tilfredse. Der er endda alternative løsninger, når man har en masse kræsne kolleger. Kragerup er lydhør og en rigtig god sparringspartner, når det gælder alternativer alle bliver glade for.

Delivered by Kragerup & Ko ApS

Fantastisk julefrokost med det hele i lækker overflod :-)
Levering gik smooth, selvom de mange kasser skulle bæres op på 4.sal.
Jeg vil klart anbefale Lunch Time til julefrokosten!

Delivered by Lunch Time

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.