MarketplaceVendorsKJÆRs Ejendomsservice ApS

KJÆRs Ejendomsservice ApS

Verified

4.6(12)
KJÆRs Ejendomsservice ApS - Flytning af  BR museum fra et lokale til et andet. Alt skulle genbruges.KJÆRs Ejendomsservice ApS - Montering af sikkerhedsgelænder ved en erhvervskundeKJÆRs Ejendomsservice ApS - Montering af skilt på facade
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Johnny er ikke bare en dygtig handyman, han er en sand guttermand. Med hans firma Kjærs Ejendomsservice vil i opleve en høj standard, stor fleksibilitet og hurtig eksekvering. Johnny kan hjælpe jer med både større og mindre opgaver på kontoret, herunder også VVS opgaver, ejendomsservice til løbende vedligeholdelse af jeres matrikel eller flytteopgaver.

Vi har en maskinpark der indeholder havetraktor med græsklipper, feje/ sugemaskine, maskine med varmtvandsanlæg til ukrudtsbekæmpelse.

Jeg har beskæftiget mig med disse opgaver de sidste 20 år på forskellige niveauer.

Vi står altid klar til at hjælpe.

NYHED 2024:

SKAL VI HOLDE DINE PLADSER RENE:

Med vores service er du sikker på at få en ren og præsentabel parkeringsplads, gårdsplads eller lignende efter hver fejning. Områder, der ikke fejes, kan blive beskidte og potentielt farlige, hvis skidt og affald skaber usikre passager. Ved fejning fjerner vi al affald og snavs. Vores fejebiler fejer/suger alt skidt op. Vi tilbyder naturligvis at tager affaldet med os, når vi kører, og efterlader pladsen helt ren og sikker at færdes på.

Ud over at skabe en ren og farbar plads har fejningen en betydelig indflydelse på ukrudtet, da vi fjerner vækstbetingelser og frø.

KJÆRs Ejendomsservice tilbyder fejeservice af pladser for staten, kommuner, institutioner, erhverv og private. Vi anvender de mest effektive maskiner, så du får en grundig fejning, der efterlader området rent og præsentabelt. Kontakt KJÆRs Ejendomsservice, uanset om du har brug for en enkelt fejning eller en fast serviceaftale.

Overview

High demand
Fast response
3 years in business4 employees

Responsible

Johnny K.

Services provided

Vedligeholdelse, trappevask, maling, havearbejde.

Price

425 - 650

Tags

Bekæmpelse af ukrudt på en miljømæssig korrekt mådegræsslåning
+2 tags
hækklipning, fejning af store arealer med maskine ect.

Handyman tilbydes til hjælp af opsætning af møbler, levering af materialer, skiftning af lyskilder

Price

Fra 455 kr.

Tags

HandymanOptimering af kontorkontoropgaver

Uanset om det drejer sig om en enkelt stikkontakt eller installation af nyt alarmsystem på hele domicilet, er kvalitet og service vigtige parametre, når du skal vælge elektriker. Vi tilbyder professionelt arbejde af både autoriserede elektrikere og uautoriserde elektrikere, der kan hjælpe jer med alt fra installationer og reparationer til eftersyn m.m. Indhent en forespørgsel og snak med partnerne om opgaven kræver en autoriseret elektriker eller kan udarbejdes af en erfaren handyman.

Price

527

Tags

små el opgaver der ikke kræver autorisation

Operational areas

Zip ranges

1050 - 2800

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Vi arbejder løbende med at implementere bæredygtige tiltag til vores arbejde, for at sikre vi bidrager til den grønne omstilling. Genbrugsmaterialer, fokus på vejledning ud mod kunden i forhold til holdbare og vedvarende løsninger.

Er I træt af uønsket ukrudt, som I bare ikke kan slippe af med? Så har vi den perfekte løsning til jer.

Med vores nye maskine har ukrudt absolut ingen chance. Ukrudtsbekæmpelse med varmt vand er mere miljøvenligt, men også mere effektivt. Med 98ºC varmt vand har hverken planter eller rødderne nogen chance for at overleve og det helt uden brug af sprøjtemidler, hvilket er med til at beskytte overflader og miljøet.

Kontakt os for et tilbud.

What certifications does your company have?

Vi har i øjeblikket ingen certificeringer.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi sørger for høj kvalitet qua vores erfaring indenfor diverse handymanopgaver, og herved også sikre at vi kun tager opgaver hvor vi ved at vi kan udføre den og bevare samme høje kvalitet. Dette gøres ofte igennem en besigtigelse, for at sikre vi har de rette kompetencer og færdigheder til den specifikke opgave.

How does your company ensure a good working environment?

Jeg sikre at medarbejdere arbejder under sikre og sunde vilkår, og hele tiden arbejde med at dygtiggøre dem, for at sikre tryghed for medarbejderne når de bliver booket ud på en opgave. Dette mener vi er med til at skabe både godt arbejdsmiljø samt arbejdsglade, at vi tager hånd om vores medarbejdere og sikre dem de trygge rammer ud fra hver enkelt og de kompetencer de besidder.

What kind of customers have you worked with?

Vi arbejder med mange forskellige kunder, og det er alt fra private til erhvervskunder, om det er små, store og mellemstore virksomheder der skal hjælp til opgaver på kontoret.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.6 /5

12 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
0%
2
0%
3
8%
4
17%
5
75%

Latest 3 reviews

MD

Rated Handyman

marts 2024

MM

Rated Handyman

oktober 2022

Would hire again
DA

Rated Handyman

juli 2022

Would hire again

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 27. sep. 2021

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from KJÆRs Ejendomsservice ApS

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.