MarketplaceOpsætning af whiteboard
Employees brainstorming on a mounted whiteboard

Opsætning af whiteboard

Whiteboards og opslagstavler er fast inventar på de fleste kontorer. De fungerer bare bedst, når de er hængt op – og når de hænger lige. Hvis du skal bruge hjælp til opsætning af whiteboard, så har vi en handyman, som står klar til at hjælpe.

DescriptionVendorsFAQReviewsOthers bought

Handyman på timebasis

Et whiteboard opfordrer til kreativitet, så slip den løs! Lad vores leverandører klare det praktiske og montere jeres whiteboard, så har I et sted, hvor I kan brainstorme og få noteret alle de gode ideer. Det er nemlig ikke kun vaterpasset, der er vigtigt, når der skal hænges ting op på kontoret. Det kræver en, der ved hvilken slags væg, der er tale om, og hvilke redskaber, der er nødvendige. Så hvorfor ikke lade en professionel handyman sørge for, at det hele bare fungerer? 

Hos Officeguru har vi samlet de bedste leverandører, så du skal blot indhente tilbud på en handyman, og så har du professionel hjælp, der rykker ud til jeres arbejdsplads med deres værktøj og viden og klarer alt det praktiske.

Opsætning af whiteboard vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
High demand
Top vendor
Fast response
InteriørIndretningHandymanWhiteboard-installation

Frequently asked questions

Hvilke typer whiteboards findes der?

Et whiteboard er en type tavle med en glat overflade, som du kan skrive og tegne på med en whiteboard-tusch. Der er flere forskellige typer af whiteboards at vælge imellem, herunder:

 1. Almindelige whiteboards: Lavet af en ikke-porøs overflade, der kan tørres af med en whiteboard-tavlevisker. De fås i forskellige størrelser og materialer.

 2. Glas whiteboards: Lavet af hærdet glas, der giver en glat og jævn overflade. De har en moderne og stilfuld æstetik og er holdbare og nemme at rengøre.

 3. Magnetiske whiteboards: Har en overflade, der kan tiltrække magneter. De kan være nyttige til at holde papirer og andre materialer på plads.

 4. Interaktive whiteboards: Er digitale og fungerer ved at projicere et billede af whiteboardet på en skærm, som du kan skrive på med en stylus eller din finger. De kan integreres med andre digitale værktøjer og er nyttige til undervisning og præsentationer.

 5. Whiteboard-folie: Er en type selvklæbende film, der kan påføres på enhver glat overflade, såsom vægge eller døre, for at skabe en whiteboard-overflade. De er nemme at installere og kan fjernes uden at efterlade mærker.

 6. Whiteboard maling: Lidt ligesom du måske kender tavlelak eller tavlemaling, findes der også hvid whiteboard maling, som kan males direkte på væggen. Det er en smart løsning til de kreative arbejdsområder, og derudover kan man også få magnetisk whiteboard, så væggen også fungerer som en opslagstavle. 

Hvilke fordele er der ved at bruge et digitalt whiteboard?

Nogle af fordelene ved at bruge et digitalt whiteboard inkluderer:

 • Mulighed for at gemme og dele noter og tegninger elektronisk

 • Integration med andre digitale værktøjer som f.eks. presentation software og videokonference værktøjer

 • Mulighed for at oprette og redigere noter og tegninger på en mere avanceret måde end på et traditionelt whiteboard

 • Mulighed for at arbejde sammen med andre i realtid, selvom de ikke er fysisk til stede i samme rum

Hvordan hænger man et whiteboard op?

Hvis du skal hænge et whiteboard op, skal du først og fremmest vælge en placering, der er egnet til dit whiteboard og synlig for alle i rummet. Det er vigtigt at tage højde for lysindfald, da overfladen er hvid og derfor kan være svær at se, hvis der er for meget sollys. Vores leverandører kan guide og hjælpe jer med at vælge den rette placering og sørge for, at beslagene passer til væggen, så det sidder godt fast. 

Hvordan gør man et whiteboard rent og fjerner permanent tusch af whiteboard?

Hvis du skal gøre dit whiteboard rent, eller hvis du ved et uheld har brugt permanent tusch på dit whiteboard, kan du prøve følgende metoder for at fjerne det:

 1. Brug en whiteboard-tavlevisker: Hvis det er en lille mængde permanent tusch, kan du prøve at bruge en whiteboard-tavlevisker til at fjerne det.

 2. Brug en whiteboard-rengøringsopløsning: Hvis den permanente tusch er mere indgroet, kan du prøve at bruge en whiteboard-rengøringsopløsning, som du kan købe i de fleste butikker med kontorartikler.

 3. Brug isopropanol: Hvis de tidligere metoder ikke virker, kan du prøve at bruge isopropanol (alkohol) til at fjerne den permanente tusch. Hæld isopropanol på en ren klud og gnid forsigtigt på det område, der har permanent tusch på sig. Tør derefter af med en ren klud. Sørg dog for først at teste på et lille område, så du sikrer at opløsningsmidlet ikke ødelægger overfladen og spørg evt. producenten af dit whiteboard til råds først.

Get an offer for Opsætning af whiteboard

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Reviews of opsætning af whiteboard

Hurtig og effektiv, kommer helt klart til at benytte Marck igen :)

Delivered by Vigerslev Ejendomsservice København

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.