MarketplaceVendorsKokkefrøen
K

Kokkefrøen

Verified

3.8(13)
Kokkefrøen - Tomatsalat med rucola og æter(Salat til frokostordning)Kokkefrøen - Pålægs fad til frokostordningKokkefrøen - Yacht tema på en terrasse med forskellige leje og en skibfront,Kokkefrøen - Lille firma fest med oppyntning, samt telt, sole, border og service.Kokkefrøen - Foodtruck arrangement med alle vores vogne, Sliders, mexi mad, Pandekager
AboutServicesOperational areasReviews

About

Kokkefrøen tilbyder alt fra catering og udlejning til frokostordning.
Frokostordningen hos os er ikke kedelig, og du bliver aldrig træt af vores mad. Vi sørger for, at I får en næringsrig, sund og varieret frokost i hverdagen. Er i glade for stor variation i dagens varme ret, er vi det helt rigtige firma at vælge, da vi prøver ikke at lave den samme ret på indenfor ét år. Det betyder I får masser af variation og forskellige varme retter. Med mindre i selvfølgelig får en favorit og ønsker at få den igen.
Samtidig kører vi også store og små arrangementer, hvor vi tilbyder mange forskellige madoplevelser, da det hos os kun er fantasien, der sætter grænser. Derudover har vi udlejning af diverse hoppeborge, maskiner, telte og service. Vi tilbyder også foodtrucks, som kan bestilles med bemanding til ethvert arrangement/event. Vi går meget op i, at vores kunder får en unik smagsoplevelse. Vi ved også at stort og bredt et sortiment kan det være med til gøre det mere overskueligt for vores kunder at holde en fest/arrangement, idet vi tilbyder at samle det hele et sted. Kokkefrøen har beliggenhed i Holbæk og kører på hele Sjælland og store dele af Fyn/Jylland. Kokkefrøen leverer den højeste service, når vores kunder ringer eller skriver til os.

God mad er en gave for maven.

Vores frokostordning indeholder følgende:

Varm ret med tilbehør

2 slags salater

Rugbrød og franskbrød fra Gilleleje havn bageri

4 forskellige slags pålæg med tilbehør

Dressing hver dag

Overview

High demand
11 years in business7 employees

Responsible

Mike A.

Services provided

Frokostordning

Bestseller

Sund frokostordning til enhver smag

Example menu

Price

Fra 47 kr./kuvert

Tags

AlmindeligVegetarisk

Minimum order

10

Smiley report

Kniber det med at finde tid til at sammensætte det bedste event for kollegerne? Så kan i her indhente tilbud på en sammensat løsning, så i kan bruge Jeres tid på andre opgaver. Vi skal blot vide lidt om jeres ønsker.

Price

Fra 200 kr./kuvert

Tags

Fleksible løsningerTelt
+11 tags
bord, stole, jul, påske, sommerfest, Halloween, Fødselsdags fest, underholdning, casino, hoppeborge, slush ice maskiner

Til en god fest hører også en god middag. Lad vores køkkener forkæle jer med lige præcis den menu der passer til jeres arrangement, om det er til grillen eller en lækker treretters. Kokkene kommer gerne med gode forslag og inspiration, men er lige så vel lydhør overfor Jeres ønsker til menuen. I alle menuer er det muligt at vælge et vegetarisk eller vegansk alternativ og hertil også at tage hensyn til allergier.

Price

Fra 125 kr./kuvert

Tags

BuffetVegetar
+7 tags
Vegetarisk, Grillmenu, pattegris, Helstegt Lam, Helstegt vildsvin, Brunch, 3 rettes menu

Operational areas

Zip ranges

4000 - 4583
2000 - 2300
2300 - 2900
1050 - 2400
4600 - 4660
3200 - 3800

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

3.8 /5

13 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
14%
2
0%
3
29%
4
0%
5
57%

Latest 3 reviews

LS

Rated Frokostordning

maj 2024

SB

Rated Event planlægning

maj 2024

Would hire again
Virkelig gennemført ift. vores behov om en uformel fredagsbar. Der blev lyttet til vores ønsker og behov, og ingen problemer med småjusteringer inden arrangementet. De kære kollegaer var vilde med juicebar, fadølsanlæg og maden.
KJ

Rated Frokostordning

maj 2024

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 3. apr. 2023

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Kokkefrøen

Typical responds within 1-2 days
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.