MarketplaceVendorsLunch Shop

Lunch Shop

Verified

4.2(127)
Lunch Shop - VegetarLunch Shop - DessertLunch Shop - DessertLunch Shop - Hjemmebagt RugbrødLunch Shop - Portionsanretning 65 kr.
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

BEGRÆNSET KAMPAGNE:

Fra d. 01-01-24 får alle nye kunder gratis levering i 3 måneder, Leveringen gælder i hovedstadsområdet.

Vi har nu også mulighed for at lave frokostordninger i weekenden eller andre ønsker som fest, catering eller andre begivenheder.

Lunch Shop præsenterer en sund, frisk og lækker frokostoplevelse, skabt med kærlighed, ærlighed og ekspertise. Vi går ikke kun op i smag, men også i det æstetiske. Vi forstår, at mad først og fremmest nydes med øjnene, men det skal også være en fornøjelse for ganen. Derfor fokuserer vi på sunde, friske råvarer, gerne fra lokale leverandører, og prioriterer både smag og visuel appel i vores frokostordning.

Vi er stolte af at tilberede alle frokostretter fra bunden med fokus på variation og smag. Vores menu opfylder behovet for traditionel dansk frokost, vegetariske retter og internationale kulinariske inspirationer.

Fra vores nyrenoverede køkken på Frederiksberg leverer vi dagligt velsmagende frokostretter direkte til jer. Vores menu er fleksibel, så der er altid plads til gode idéer, kreative indslag og hurtige beslutninger. Med vores frokostordning kan du forvente en række overraskelser. Vi tilbyder også vegetariske retter samt specialtilpassede retter, der tager hensyn til allergener. Hvis I ønsker at tilføje mere pålæg, grøntsager, crudité eller ost, har vi et bredt udvalg at vælge imellem.

Kuvertpriser: 10-25 spisende: 58 kr./kuvert, 26-40 spisende: 56 kr./kuvert, 41-60 spisende: 54 kr./kuvert.

Vi sammensætter frokostordningen til jeres behov, den indeholder følgende

Lun ret med tilbehør

2 slags pålæg

1 blandet grov salat efter sæsonen

1 blandet lettere grov salat efter sæsonen

Kage hver onsdag

Hjemmebagt landbrød og rugbrød

Lunch Shop kan levere en lækker middag til jeres kommende event eller reception.

Lunch Shop kan også servere portionsanrettet frokostordninger priserne ligger mellem 58 kr. til 65 kr. alt efter hvilken forpakning i ønsker venligst se billeder af portionsanretning under fotos.

Overview

High demand
Top vendor
Fast response
3 years in business6 employees

Responsible

Toto H.

Services provided

Frokostordning

Bestseller

Sund frokostordning til enhver smag

Example menu

Price

Fra 54 kr./kuvert

Tags

AlmindeligGlutenfri
+6 tags
Halal, Laktosefri, Portionsanrettet, Uden svinekød, Vegansk, Vegetar

Minimum order

10

Smiley report

Til en god fest hører også en god middag. Lad vores køkkener forkæle jer med lige præcis den menu der passer til jeres arrangement, om det er til grillen eller en lækker treretters. Kokkene kommer gerne med gode forslag og inspiration, men er lige så vel lydhør overfor Jeres ønsker til menuen. I alle menuer er det muligt at vælge et vegetarisk eller vegansk alternativ og hertil også at tage hensyn til allergier.

Price

Fra 99 kr./kuvert

Tags

Fleksible løsninger

Gør jeres møder til noget helt specielt med mødeforplejning.

Price

Fra 75 kr./kuvert

Tags

AlmindeligGlutenfri
+7 tags
Halal, Laktosefri, Portionsanrettet, Uden svinekød, Vegansk, Vegetar, Fleksible løsninger

Operational areas

Zip ranges

1000 - 2920
3400 - 3500
3600 - 3600

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Vi arbejder tæt sammen med lokale leverandører for at sikre, at vores råvarer er af høj kvalitet og kommer fra bæredygtige kilder. Vi lægger vægt på at reducere vores miljøpåvirkning ved at minimere affald og ved at bruge genanvendelige og miljøvenlige emballager.

What certifications does your company have?

Vi har i øjeblikket ingen certificeringer.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi sætter en høj og konsistent kvalitet i vores madlavning og forplejning ved nøje at udvælge friske råvarer, der håndteres med omhu og ekspertise. Vores erfarne og dygtige kokke overvåger hele madlavningsprocessen og følger nøje procedurer for at sikre, at alle retter er tilberedt til perfektion. Vi gennemgår også regelmæssige interne og eksterne kvalitetskontroller for at opretholde vores høje standarder.

How does your company ensure a good working environment?

Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere ved opretholdelsen af en positiv og inkluderende arbejdskultur, der fremmer samarbejde og trivsel.

What kind of customers have you worked with?

Vi har haft fornøjelsen af at arbejde med en bred vifte af kunder, hvor vores fleksible tilgang og skræddersyede løsninger gør det muligt for os at imødekomme behovene hos forskellige typer kunder. Vi leverer tjenester til frokostordninger, firmaevents, konferencer, møder, julefrokoster og nytår samt til større selskaber.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.2 /5

127 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
10%
2
19%
3
14%
4
14%
5
43%

Latest 3 reviews

NM

Rated Frokostordning

februar 2024

PM

Rated Frokostordning

januar 2024

Der bør være mere afveksling i type af rugbrød og franskbrød. gerne friskbagt rugbrød der kanaser lidt. Der bør være mere end 2 pålægstyper - gerne 3 forskellig typer
Answer from Lunch Shop
januar 2024
Hej Peter Vi bager vores brød hver dag både lyst og mørkt vi skal nok kigge på noget mere afveksling det lover jeg. Jeres frokostpakke indeholder kun 2 pålæg men i kan sagtens købe jer til et 3 pålæg hvis i ønsker dette. Mvh Toto
KL

Rated Frokostordning

januar 2024

Igen i dag så er der leveret ens salater og en dip som pålæg. Mangler klar en kød type som pålæg Bøfferne er små tørre og ligner nogle der kommer fra frost. Extrabestilling på sandwich lykkedes heller ikke, her var der leveret smørrebrød, så vi blev nødt til at køre i byen efter mad til vores gæster.
Answer from Lunch Shop
januar 2024
Hej Kathrine Alle salter har 3-4 forskellige komponenter og forskellige salater Bøfferne er fra slagteren og er ikke frosne de kommer frisk og formet. Ønsker i ikke pålægssalater og dip som pålæg så giv os gerne besked så ændre vi det for jer. Angående sandwich idag så kreditere jeg dem som aftalt og smörebrödet byder vi på da vi har lavet en produktionsfejl Vi beklager mange gange for de gener det må have haft idag. Mvh Toto

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 24. aug. 2022

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Lunch Shop

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions about your needs and receive offers from the vendors you choose.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.