MarketplaceVendorsNord Smørrebrød og Catering ApS

Nord Smørrebrød og Catering ApS

Verified

4.5(2)
Nord Smørrebrød og Catering ApS - Små hapsere og canapeer.Nord Smørrebrød og Catering ApS - Omhyggelig anretning af mad.Nord Smørrebrød og Catering ApS - En god klassisk kartoffelmad er blot en af de smørrebrød, vi tilbyder.Nord Smørrebrød og Catering ApS - Lækker og indbydende fingermad.Nord Smørrebrød og Catering ApS - Vores professionelle kokke i deres rette element.
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

NORD SMØRREBRØD OG CATERING

Midt i hjertet af Rødovre finder du Nord Smørrebrød & Catering – dit lokale valg for førsteklasses catering. Med en central beliggenhed leverer vi udsøgt catering til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, der er tro mod vores tre grundprincipper: Tradition, godt håndværk og friske råvarer.

Takket være vores mange års erfaring i branchen har vi udviklet en solid forståelse for, hvordan man skræddersyr og sammensætter menuer, der passer perfekt til enhver begivenhed. Uanset om det drejer sig om en intim middag eller en stor fest, så har vi ekspertisen og kapaciteten til levere. Vores dedikation til altid at skabe exceptionel mad sikrer, at vi kun bruger de bedste ingredienser, der passer til hver enkelt ret.

Som navnet Nord Smørrebrød og Catering indikerer, tilbyder vi et bredt udvalg. Vi specialiserer os i alt fra appetitvækkende smørrebrødsanretninger, sandwich, salater til mere luksuriøse smørrebrød. Vores canapéer og tapas-menu byder på et bredt udvalg, hvor i har mulighed for selv at sammensætte en menu præcis efter jeres ønsker. Er i på udkig efter en særlig cateringoplevelse? Vi har en foodtruck, som kan komme og levere vores lækre madkoncepter direkte hos jer. Med julen for døren byder vi også på sæsonens gløgg og æbleskiver samt komplette julefrokoster. Vælg mellem vores indbydende Julebuffet eller en klassisk Juleplatte.

Vi vil med stor glæde stå for maden til dit næste arrangement, og sikre at dine gæster går hjem med en mindeværdig oplevelse, hvor dansk madtradition og kvalitet er i højsædet.

Overview

1 years in business8 employees
HK

Responsible

Henrik K.

Services provided

Kniber det med at finde tid til at sammensætte det bedste event for kollegerne? Så kan i her indhente tilbud på en sammensat løsning, så i kan bruge Jeres tid på andre opgaver. Vi skal blot vide lidt om jeres ønsker.

Price

Skræddersyet

Tags

FoodtruckCatering
+2 tags
Højtider, Firmaarrangementer

Gør jeres møder til noget helt specielt med mødeforplejning.

Price

Fra 30 kr. pr. pers

Tags

LeveringDagsmøder
+3 tags
Sandwich, Smørrebrød, Salater

Til en god fest hører også en god middag. Lad vores køkkener forkæle jer med lige præcis den menu der passer til jeres arrangement, om det er til grillen eller en lækker treretters. Kokkene kommer gerne med gode forslag og inspiration, men er lige så vel lydhør overfor Jeres ønsker til menuen. I alle menuer er det muligt at vælge et vegetarisk eller vegansk alternativ og hertil også at tage hensyn til allergier.

Price

Skræddersyet

Tags

SmørrebrødBuffet
+7 tags
Catering, Menuer, Foodtruck, Canapeer, Tapas, Salater, Sandwich

Operational areas

Zip ranges

1000 - 4000
1000 - 2000

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Vores engagement i bæredygtighed afspejler sig i vores valg af leverandører og råvarer. Vi stræber efter at vælge lokale og sæsonbetonede råvarer for at minimere vores miljømæssige fodspor og støtte det lokale landbrug.

What certifications does your company have?

Vi har i øjeblikket ingen certificeringer.

How does your company ensure consistent and high quality?

Gennem mange års erfaring i branchen har vi finpudset vores processer for at sikre en konstant, høj kvalitet. Vores dygtige og dedikerede team anvender kun de bedste ingredienser og følger velafprøvede opskrifter og tilberedningsmetoder, hvilket sikrer, at alle vores retter er af konsekvent høj standard.

How does your company ensure a good working environment?

For os er et positivt og understøttende arbejdsmiljø nøglen til glade medarbejdere og dermed også tilfredse kunder. Vi værdsætter vores team højt og sikrer, at de har de nødvendige ressourcer og et sikkert, positivt arbejdsmiljø, hvor de kan trives og udvikle deres færdigheder.

What kind of customers have you worked with?

Vi har haft fornøjelsen af at arbejde med et bredt udvalg af kunder. Uanset størrelsen eller anledningen, behandler vi hver begivenhed med samme grad af omhu og professionalisme, skræddersyede løsninger til hver enkelt kundes unikke behov og præferencer.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.5 /5

2 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
0%
2
0%
3
0%
4
50%
5
50%

Latest 2 reviews

BJ

Rated Julefrokost

december 2023

Would hire again
Maden var virkelig velsmagende og trods en misforståelse omkring menuen blev der hurtigt rettet op på dette. Kunne godt ønske at det blev serveret i fade og ikke i alu.bakker, så det præsenterede sig bedre.
LJ

Rated Julefrokost

november 2023

Would hire again
Virkelig gode æbleskiver!

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 5. sep. 2023

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Nord Smørrebrød og Catering ApS

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.