MarketplaceVendorsSaxGastro

SaxGastro

Verified

0(0)
SaxGastro - HOVEDRETSaxGastro - HOVEDRETSaxGastro - RECEPTIONSSNACKSaxGastro - DESSERTSaxGastro - RECEPTIONSSNACK
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

SaxGastro er en cateringvirksomhed der skaber gastronomiske oplevelser på højt niveau for både virksomheder og private.
Vi arbejder med sæsonens råvarer og skræddersyer gerne menuer så de er afstemt efter hvad i ønsker.
Så, hvis du har du behov for at blive imødekommet med stående receptionsmenu, siddende dining-experience eller noget helt andet, kan vi helt sikkert godt bidrage til at i får en fantastisk oplevelse.
Vi arbejder ud fra vores dogmefrie high-end koncept, hvor vi i køkkenet tager udgangspunkt i, at alt skal laves med en fornuftig tilgang til sæsonens råvarer, miljø, økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd. Vi sammensætter en unik løsning til alle vores arrangementer, hvor vi altid bestræber os på at give jer en mindeværdig gastronomisk oplevelse.

Minimums budget pr. Arrangement er 10.000 kr.

Overview

5 years in business10 employees

Responsible

Andreas N.

Services provided

Til en god fest hører også en god middag. Lad vores køkkener forkæle jer med lige præcis den menu der passer til jeres arrangement, om det er til grillen eller en lækker treretters. Kokkene kommer gerne med gode forslag og inspiration, men er lige så vel lydhør overfor Jeres ønsker til menuen. I alle menuer er det muligt at vælge et vegetarisk eller vegansk alternativ og hertil også at tage hensyn til allergier.

Price

1234

Tags

SKRÆDDERSYETFine dining
+7 tags
gourmet, eksklusivt, plating, portionsanrettet, social dining, middag, siddende.

Kniber det med at finde tid til at sammensætte det bedste event for kollegerne? Så kan i her indhente tilbud på en sammensat løsning, så i kan bruge Jeres tid på andre opgaver. Vi skal blot vide lidt om jeres ønsker.

Price

1234

Tags

SKRÆDDERSYETEvent
+5 tags
planlægning, reception, forsamlinger, netværk, arrangementer.

Vi går den søde juletid i møde, og hvad er sødere end velsmagende julemad. Uanset om I ønsker at ændre frokosten på kontoret til en julemenu, eller I skal bruge en julemenu til årets julefest, så kan vores partnere give et uforpligtende tilbud, som passer til jeres smagsløg og behov. Har i hertil behov for hjælp til servering og afrydning, så indhent også et tilbud på Event Personale. Så skal i ikke tænke på det praktiske.

Price

1234

Tags

SKRÆDDERSYETDining
+6 tags
gourmet, jul, smage, kød, grønt, fisk.

Operational areas

Zip ranges

4000 - 4990
3000 - 3670
1000 - 2991

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Vi har taget det grønne valg og det betyder at vi altid, med stolthed og ordentlighed, og under hensyntagen til vores kunders ønsker, holder fast i vores kerneværdier.

Miljø, økologisk fornuftig tilgang, bæredygtighed og dyrevelfærd.  

 Vi vil være en aktiv medspiller i det Danske samfund, derfor har vi stor fokus på at skabe bæredygtig vækst og vi sætter krav til vore råvareproducenter og samarbejdspartnere. Af hensyn til klimaet vil vi kæmpe for at drive en ansvarlig gastronomisk forretning og derfor deltage aktivt i kampen om et grønnere Danmark. Det er vigtigt for os at tage del i udviklingen ved at skabe og promovere bæredygtighed og klimavenlige løsninger.

What certifications does your company have?

Daka Reefood / Bekæmp madspild. Fødevarer godkendt af fødevarestyrelsen siden 2019.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi vil give jer den bedste gastronomiske oplevelse, hvor vi indfrier jeres ønsker så ideer og lyster kulminerer.

Vor eksklusive gastronomiske oplevelse bringer dig og dine gæster tættere sammen.  

I vores gastronomiske verden tager vi udgangspunkt i altid at yde en top professionel service. Vi kan leverer jeres menuer, og kan sørge for alt jeres drikke og det elegante service der er tilpasset maden. Herfra tager vi os af at anrette, servere og præsentere menuen samt rydde af, rydde op og gøre rent.

I skal have et roligt sind og tage jer af lige netop dét, der betyder allermest for jer.

How does your company ensure a good working environment?

Hos os er der et rigtig godt arbejdsmiljø, hvorfor vi har vores fokuspunkter som vi hver dag arbejder på at forbedre/effektivisere for at sikre et godt arbejdsmiljø. Vi ønsker at øge medarbejderens trivsel, produktivitet, motivation og det tætte samarbejde. For at fremme disse hovedpunkter er vi nødsaget til at fokusere på medarbejderens sikkerhed og andre foranstaltninger såsom det gode arbejdsforhold, trivsel, arbejdsglæde og tryghed, håndtering af stress/pressede situationer, konflikthåndtering og medarbejderudvikling.

What kind of customers have you worked with?

Primært B2B men vi yder også service for B2C. Vi er et alsidigt cateringfirma (dinner transportable), der gør at vi kan møde vores kunder, lige netop dér hvor det passer dem. Når vi afvikler events har vi både med store og mindre arrangementer at gøre. Det er vigtigste for os er, at uanset størrelsen på arrangementet, skal alle parter have haft en tryg og succesfuld oplevelse.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

0 /5

0 reviews

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 5. feb. 2024

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from SaxGastro

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.