MarketplaceVendorsSmagssans A/S

Smagssans A/S

Verified

4.5(251)
Smagssans A/S - Thomas i køkkenetSmagssans A/S - Eksempel på en frokostbuffetSmagssans A/S - Vores mad
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Med Smagssans får du en frokostordning med stor variation, hvor alle sanser forkæles hver dag. Vi tror nemlig ikke på, at frokosten blot skal være et nødvendigt break i løbet af dagen - den skal være meget mere. Det vi spiser, påvirker vores krop, vores humør, vores samtale og hele vores liv på alle mulige leder og kanter. Frokosten skal derfor være dagens højdepunkt, og skal ikke kun give energi til resten af dagen, men også være en fryd for både øjet og ganen.

Hos Smagssans brænder vi for at lave en oplevelsesbaseret frokostordning med stor variation og stolthed, så kontoret forkæles hver dag. Vi sammensætter altid menuen efter jeres ønsker og behov, og giver jer mulighed for løbende at lave ændringer, så I får så meget forskelligt som muligt.

Smagssans ejes og drives af Thomas Tranberg, hans familie og nogle meget familiære kokke, som alle brænder for firmaets vision og stolthed. Vi planlægger menuer sammen ud fra vores mange års erfaring og er ikke bange for at eksperimentere og udvikle nye spændende retter.

Vi arbejder med friske råvarer ud fra vores grundlæggende princip: Mad er omsorg, mad skal være varieret og spændende, og vi skal værne om den verden, vi lever i.

Vores frokost indeholder følgende:

Dagens varme ret med tilbehør

Vi har fast vegetar og suppe dag tirsdag og fiske dag onsdag

En let blandet salat

En madsalat

Friskbagt rug- og grovbrød

3 slags grøntsagssnack

Hver mandag leverer vi 2 dressing til hele ugen (pesto, hummus og chilichums)

Overview

Fast response
44 years in business20 employees

Responsible

Thomas T.

Services provided

Til en god fest hører også en god middag. Lad vores køkkener forkæle jer med lige præcis den menu der passer til jeres arrangement, om det er til grillen eller en lækker treretters. Kokkene kommer gerne med gode forslag og inspiration, men er lige så vel lydhør overfor Jeres ønsker til menuen. I alle menuer er det muligt at vælge et vegetarisk eller vegansk alternativ og hertil også at tage hensyn til allergier.

Price

Fra 100 kr./kuvert

Tags

Fleksible løsningerAlmindelig
+6 tags
Vegansk, Vegetar, Glutenfri, Laktosefri, Uden svinekød, Multiallergi

Vi går den søde juletid i møde, og hvad er sødere end velsmagende julemad. Uanset om I ønsker at ændre frokosten på kontoret til en julemenu, eller I skal bruge en julemenu til årets julefest, så kan vores partnere give et uforpligtende tilbud, som passer til jeres smagsløg og behov. Har i hertil behov for hjælp til servering og afrydning, så indhent også et tilbud på Event Personale. Så skal i ikke tænke på det praktiske.

Price

320

Tags

Fleksible løsningerAlmindelig
+6 tags
Vegansk, Vegetar, Glutenfri, Laktosefri, Uden svinekød, Multiallergi

Rækker en frokostordning ikke til jeres behov, da I har brug for et større proffesionelt set up i jeres kantine, med fuld buffet og assistance til anretning, oprydning mv. Så indhent et tilbud fra vores partnere, som er knivskarpe på kantineordninger. Sammen får i afstemt jeres behov og modtager herudfra et uforpligtende tilbud på den ønskede løsning.

Price

Fra 60 kr./kuvert

Tags

Fleksible løsningerAlmindelig
+6 tags
Vegansk, Vegetar, Glutenfri, Laktosefri, Uden svinekød, Multiallergi

Operational areas

Zip ranges

2800 - 2930
1000 - 3000
3400 - 3500

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Vi køber primært lokale råvarer og råvarer i sæson. Vi gør alt for at minimere madspild og det madspild vi har sendes til Reedfood Biobrandsel. Vi forsøger at producere vores mad med minimum brug af strøm og vand og så køber vi miljøvenlig el. Endelig så køber vi ind, så vi minimerer mængden af transport.

What certifications does your company have?

Daka Reefood og miljøvenlige el.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi ansætter de bedst folk og behandler dem så godt som muligt. Vi giver dem en forståelse for alle vores kunder og sørger for at de har de bedste redskaber og råvarer at arbejde med. Engagement og forståelse er nøglen til vores succes!

How does your company ensure a good working environment?

Vi en familieejet virksomhed, men endnu vigtigere så er vi alle som en familie, hvor vi har tæt dialog samt gensidig respekt og forståelse. Som ejere er vi stærkt engageret i vores personale, så de trives og nyder at komme på arbejde. Når de gør det, så leverer de de bedste produkt.

What kind of customers have you worked with?

Vi leverer primært til virksomheder, som har stort fokus på at deres ansatte skal forkæles.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.5 /5

251 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
0%
2
0%
3
20%
4
20%
5
60%

Latest 3 reviews

DS

maj 2024

FL

maj 2024

lækker
MS

april 2024

Lækker mad. Varieret og smagfuldt

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 27. apr. 2020

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Smagssans A/S

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.