MarketplaceVendorsSnevagten A/S

Snevagten A/S

Verified

4.3(7)
Snevagten A/S - Snerydningsmaskiner til alle type opgaverSnevagten A/S - Medarbejder kører en snerydningsmaskine.
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Med Snevagten A/S får du professionel saltning og snerydning af din virksomhed – med garanti. Vi tilbyder både prisgaranti og tilfredshedsgaranti for din virksomhed, så du trygt kan overlade arbejdet til os. Igennem ti års erfaring i branchen har vi et stort kendskab til det danske erhvervsliv og har opbygget en ekspertise, de færreste kan matche. Vi har en høj moral og følger alle retningslinjer for snerydning nøje.

Overview

Fast response
14 years in business32 employees
MK

Responsible

Morten K.

Services provided

Snerydning

Bestseller

Snerydning og saltning af veje og stier.

Price

Fastpris tilbud

Tags

SaltningSnerydning
+2 tags
Skræddersyet løsninger, Rydning af ramper

Operational areas

Zip ranges

1000 - 9990

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Hos Snevagten prioriterer vi bæredygtighed højt i vores arbejde med saltning og snerydning. Her er de centrale tiltag, vi har implementeret: Reduceret Saltforbrug : For at beskytte miljøet og ejendomme fra saltskader, gør vi en bevidst indsats for at begrænse vores saltforbrug. Teknologisk Overvågning : Vi har udstyret vores saltspredere med avancerede digitale måleenheder, der giver os præcise data om saltmængden. Dette giver os mulighed for at justere doseringen i realtid og sikre optimal og skånsom saltning. Uddannede Chauffører : Vores chauffører er ikke kun uddannet i at håndtere udstyret, men også i at tilpasse saltmængden efter vejens tilstand. Forbedret Salt-Effektivitet : Ved at opløse saltet i vand før brug, kan vi forbedre dets tøeffektivitet og samtidig nedsætte forbruget med op til 40%. Miljøvenlige Alternativer : For de af vores kunder, der ønsker at gøre en ekstra miljømæssig indsats, så tilbyder vi også grønnere tømidler som CMA og kaliumformiat.

What certifications does your company have?

Vi har i øjeblikket ingen certificeringer.

How does your company ensure consistent and high quality?

For Snevagten er kvalitet essentielt. Efter ti år på markedet har vi indført nøjagtige, erfaringsdrevne indrapporteringer, der gør os i stand til nøjagtigt at vurdere behovet for snerydning. Takket være vores døgnbemandede kontor kan vi reagere på akutte situationer og holde alle medarbejdere opdaterede om vejret. Vores specialudviklede computerprogrammer giver os præcise overblik over alle kundearealer, så vi sikrer, at du som kunde møder op til en snefri virksomhed hver morgen. Vores dedikation gør, at vi ikke forlader et område før det lever op til vores egne høje standarder, selv hvis det indebærer at tage hånd om uventede ekstra arealer.

How does your company ensure a good working environment?

Vi betragter medarbejdernes trivsel som nøglen til vores succes. Derfor har vi stor fokus på kvalificeret uddannelse af vores medarbejdere, en åben og inkluderende virksomhedskultur, fleksibilitet i forhold til work-life-balance, personlig udvikling og medarbejderfordele.

What kind of customers have you worked with?

Vi har arbejdet med en bred skare af kunder, hvor du kan udforske og læse mere om deres erfaringer her: https://snevagten.dk/referencer/

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.3 /5

7 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
0%
2
0%
3
0%
4
100%
5
0%

Latest 1 reviews

DL

Rated Snerydning

februar 2024

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 14. feb. 2019

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Snevagten A/S

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.