MarketplaceSnerydning
Snow removal with a shovel

Snerydning

Man kan aldrig vide, hvornår sneen falder, og derfor er det en god idé at være forberedt. Vi har samlet de bedste leverandører, så du hurtigt og nemt kan få en fast aftale om sneydning og saltning. Så er du sikker på, at medarbejdere og gæster kan komme sikkert til og fra kontoret, når det sner.

DescriptionVendorsFAQOthers bought

Få lavet en aftale, inden sneen falder

Du kan ikke vente i evigheder med at fjerne sneen, når først den er faldet. Der kan både være regler, der skal overholdes, hvis I som virksomhed ejer en grund, og I kan også have en pligt til at sikre, at jeres medarbejdere kan færdes sikkert på omkringliggende fortove, stier og parkeringspladser. 

Når først sneen falder, skal man hurtigst muligt rydde sne og salte på både fortove, veje og stier omkring ejendommen. Selv når sneen er faldet midt om natten, er det et krav, at der er ryddet tidligt om morgenen, og du har vel ikke selv lyst til at stå klar med sneskovlen? Med en fast aftale på professionel snerydning er du sikker på, at der altid bliver ryddet og saltet, når sneen falder.

Snerydning vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
SE
4.6(161)
High demand
Top vendor
4.3(7)
SaltningSnerydningSkræddersyet løsningerRydning af ramper

Frequently asked questions

Hvornår skal man rydde sne?

Sne skal ryddes, så snart det er muligt for at sikre sikker adgang til veje, stier, indkørsler og andre områder, der er dækket af sne. Hvis sneen er faldet om natten, bør den ryddes inden arbejdsdagens start. Der skal typisk være ryddet for sne mellem kl. 7 og 22.

Hvem udfører snerydning?

Snerydning udføres typisk af vores professionelle leverandører, der specialiserer sig i snerydning. Det kan i nogle tilfælde også være en del af din ejendomsservice, hvis du ønsker det, så har du altid en samlet løsning, som sikrer, at alle områder omkring jeres ejendom er ryddet og pæne hele året rundt.

Er der lovgivning om snerydning?

Ja, der er lovgivning om snerydning i mange lande og kommuner. I nogle områder er det pålagt ejendomsejere eller virksomheder at rydde sne og is fra fortovet uden for deres ejendom inden for en bestemt tidsramme efter snefald. Der kan være bøder eller straf for manglende overholdelse af disse regler.

Hvad koster snerydning?

Omkostningerne ved snerydning varierer afhængigt af faktorer som omfanget af snerydning, vejrforholdene, samt områdets størrelse. Vores leverandører oplyser en samlet pris, når du indhenter tilbud.

Hvilket udstyr bruges til snerydning?

Snerydning kan udføres ved hjælp af forskellige metoder, herunder maskinel og manuel fjernelse. Udstyret, der bruges til snerydning, kan omfatte sneplove, sneskovle, fejemaskiner, saltspredere, og traktorer samt skovle og koste.

Hvornår og hvorfor skal man bruge saltning i snerydning?

Saltning anvendes normalt efter snerydning for at smelte is og sne, der er tilbage på overfladen. Dette gør overfladen mindre glat og forhindrer yderligere ophobning af sne og is. Saltning anvendes normalt ved temperaturer omkring eller under frysepunktet.

Get an offer for Snerydning

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.