MarketplaceVendorsYellowBeard

YellowBeard

Verified

4.9(18)
YellowBeard - Nøje udvalgte kaffebønner, der giver en oplevelse uden lige.YellowBeard - Højkvalitets bæredygtige kaffebønner.YellowBeard - Kaffe oplevelser til hverdagen.
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

YellowBeard kaffe er god kaffe med god samvittighed. Hos YellowBeard er bæredygtighed i kaffeproduktionen en forudsætning for, at I i virksomheden kan nyde en god kop kaffe med god samvittighed. Derfor udvælger vi kun de bedste kaffebønner fra kaffeplantager, hvor miljøet og bønderne bliver prioriteret. Så glem alt om dårlig kaffe på arbejdspladsen. Med YellowBeard kaffe bliver god kaffe en del af hverdagen i virksomheden. YellowBeards premium kaffeløsning er skabt til jer, der ønsker kaffe i højeste kvalitet med en kaffeløsning skræddersyet netop jeres behov.

Overview

7 years in business15 employees
DM

Responsible

Daniel M.

Services provided

Kaffe abonnement/service

Price

Skræddersyet

Tags

ØkologiArabica
+3 tags
Fair Trade, Rainforest Alliance, Kaffebønner

Minimum order

1

Smiley report

Maskininstallation/service

Price

Afhænger af valg

Tags

KaffeserviceAutomatiske kaffemaskiner
+4 tags
Manuelle kaffemaskiner, FRANKE, RENEKA, Espressomaskine

Operational areas

Zip ranges

1000 - 4999

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Hos YellowBeard prioriterer vi bæredygtighed højt. Vi vælger økologiske kaffebønner, der er understøttet af certificeringer som Fairtrade og Rainforest Alliance. Vores Rainforest Alliance-certificerede kaffebønner er altid 100% certificerede, hvilket går ud over standardkravene. Derudover har vi introduceret YellowBeard Impact, vores egen direkte handelskaffe, hvor vi arbejder direkte med kaffefarmerne. Dette samarbejde omfatter også bevarelse og genopbygning af den omgivende natur, hvor kaffen dyrkes. I Honduras genplanter vi områder og bidrager til biodiversitet gennem "Seed Bombing". Vores bæredygtighedsinitiativer inkluderer også produktion og transport, hvor vi har fokus på selve forbruget ved at bruge mindre kaffe per kop. Læs vores brochure om Yellowbeards bæredygtige initiativer: https://yellowbeard.com/wp-content/uploads/2023/01/YB_Impact_brochure-2023.pdf

What certifications does your company have?

Vi er stolte over at bære certificeringer som Økologi mærket, Fairtrade og Rainforest Alliance. Derudover har vi vores eget mærke, YellowBeard Impact, som repræsenterer direkte handelskaffe, der er økologisk og Fairtrade-mærket.

How does your company ensure consistent and high quality?

Alle vores kaffebønner er 100% Arabica, hvilket sikrer den bedste smagsoplevelse for vores kunder. Vi finjusterer og udvikler konstant vores kaffes smagsnuancer for at sikre, at den aldrig bliver kedelig. Vores kaffe er designet præcist til vores udstyr, hvilket giver os mulighed for at lave kaffe med kun 7-8 gram pr. kop. Vi anvender højtspecialiseret udstyr for at kunne fremhæve specifikke smagsnuancer. Derudover garanterer vi økologisk kaffe af højeste kvalitet.

How does your company ensure a good working environment?

Gennem vores Fairtrade-certificering sikrer vi, at de kaffefarmere, vi arbejder med, får anstændige arbejdsforhold, ordentlig betaling og støtte i mødet med udfordringer forårsaget af klimaforandringer. Dette skaber et godt arbejdsmiljø på farmene. Desuden går vi også op i vores arbejdsplads miljø og kultur, hvor vi stræber efter at vores medarbejdere trives og har det godt.

What kind of customers have you worked with?

Vi har en bred vifte af kunder, fra enkeltpersoner, der sætter pris på kvalitetskaffe, til større virksomheder og kontorer, som vi leverer premium kaffeløsninger til. Vi tilbyder en række kaffemaskiner, der kan imødekomme behovene for både små kontorer med 5-10 medarbejdere og større virksomheder med over 500 ansatte.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.9 /5

18 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
0%
2
0%
3
0%
4
0%
5
100%

Latest 3 reviews

IS

Rated Kaffe abonnement

maj 2024

JG

Rated Kaffe abonnement

januar 2024

ML

Rated Kaffe abonnement

september 2023

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 22. okt. 2019

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from YellowBeard

Typical responds within 3-4 days
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.