MarketplaceFirmagaver
Hands holding a wrapped gift

Firmagaver

Firmagaver er den perfekte måde at glæde medarbejderne på. Uanset hvad anledningen er, kan vores leverandører tilbyde et bredt udvalg af både gaver og blomster, så du kan glæde dine medarbejdere til deres fødselsdag og jubilæum eller til blot at udtrykke taknemmelighed for deres arbejde.

DescriptionVendorsFAQReviewsOthers bought

Gaver til dine medarbejdere

Firmagaver kan komme i mange størrelser og former – og ikke mindst tilpasses til alle budgetter. Man siger jo ofte om gaver, at det er tanken, der tæller, og det er bestemt også tilfældet, når det kommer til firmagaver. Gaver til dine medarbejdere kan øge loyalitet og motivation, og uanset størrelsen på gaven, er det med til at vise, at du påskønner deres arbejde og indsats. Uanset om du har lyst til at markere de særlige mærkedage for medarbejderne, hvis de skal giftes, går på barsel eller har fødselsdag, så vil det uden tvivl betyde meget for dem. Det kunne også være en lille gave for at ønske dem en god påske, eller hvis de har ydet en ekstraordinær stor indsats. 

Hos Officeguru kan du finde leverandører, som sørger for, at der altid er gaver eller blomster til disse særlige mærkedage, som f.eks. jul eller påske. Med en fast aftale hos en af vores leverandører, vil det bl.a. være nemt for dig at bestille blomster eller planter, når der starter nye medarbejdere eller ved fødselsdage. Det eneste du skal gøre er at oprette en forespørgsel, så sender vores leverandører et tilbud på firmagaver til dig.

Firmagaver vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
4.9(46)
Fast response
GaveæskerFirmalogoØkologiskVeganskGlutenfriPersonlig hilsenHjemmeleveringSnacksSundt & Sødt
4.4(256)
Fast response
GavekurvSlikVinØl
4.3(6)
Fast response
cirkulært designgenbrugt trætil plantertil hjemmekontor
New on Officeguru
GrøntBæredygtigtPlanterGaver
New on Officeguru
New on Officeguru
GaveFirmagaveSnacksSunde snacksGaveboksSnackboks
New on Officeguru
StagerVaserFadeLamperJulepyntJuletekstilerSengelinnedSpecialprodukter
JA
New on Officeguru

Frequently asked questions

Hvorfor bør virksomheder give firmagaver?

Firmagaver kan hjælpe med at styrke relationer og er en god måde at skabe goodwill og øge medarbejdernes motivation, loyalitet og tilfredshed. Det handler ikke nødvendigvis om at give store gaver, men om at vise, at man sætter pris på medarbejderen. 

Hvornår er det passende at give firmagaver?

Firmagaver kan gives ved forskellige lejligheder såsom jubilæer, helligdage, fødselsdage og andre mærkedage eller ved særlige medarbejderpræstationer.

Hvad kan man give i firmagave?

Der er mange forskellige muligheder for, hvad man kan give som firmagave, afhængigt af virksomhedens budget og præferencer. Nogle populære valg inkluderer personliggjorte gaver som f.eks. navnetrykte krus eller nøgleringe, gavekurve med gourmet mad og vin, elektronik, wellness-gaver, eller blomsterbuketter og planter. Vores leverandører har mange muligheder og kan hjælpe med gaver efter jeres ønsker og behov.

Hvordan vælger jeg den rigtige firmagave?

Det kan være en god idé at overveje virksomhedens kultur og værdier samt medarbejdernes interesser og behov. Du kan også overveje at tage hensyn til køn, alder og eventuelle kulturelle forskelle blandt medarbejderne. Hvis du er i tvivl, kan det sjældent gå helt galt med en buket blomster, en plante eller en gavekurv med diverse lækkerier – eller blot et gavekort, så medarbejderen selv kan vælge sin gave.

Hvordan kan jeg personliggøre en firmagave?

Du kan personliggøre en firmagave ved at tilføje virksomhedens logo eller medarbejderens navn på gaven. Derudover kan du også overveje at tilføje en personlig hilsen eller taknemmelighedserklæring i form at et håndskrevet kort.

Hvad er skattereglerne for firmagaver?

Der er en række regler for skat og personalegaver, som er værd både for dig som leder og for dine medarbejdere at være opmærksom på. Hvis den samlede årlige værdi af gaver til en medarbejder overstiger 1.200 kr., skal hele beløbet beskattes, men der gælder særlige regler for eksempelvis julegaver. Du kan læse mere om skattereglerne for personalegaver i vores blogindlæg her.

Get an offer for Firmagaver

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Reviews of firmagaver

Altid fantastiske: søde og gode at kommunikere med, og vi får altid lige den der ekstra betænksomme service, der gør, at vi får lyst til at bruge dem igen.

Delivered by

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.