MarketplaceVendorsCocktail Company

Cocktail Company

Verified

0(0)
Cocktail Company - FirmaarrangementCocktail Company - Bartender til jeres firmaCocktail Company - CocktailCocktail Company - EventCocktail Company - Firmalogo på jeres cocktail
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Siden 2016 har Cocktail Company specialiseret sig i skræddersyede cocktailoplevelser i Danmark, der er designet til at imødekomme en række begivenheder - fra intime barløsninger til 100 personer til store studiearrangementer med op til 35.000 deltagere. Med over 300.000 tilfredse gæster under vores bælte, har vi cementeret vores position som Danmarks førende leverandør af innovative cocktailkoncepter.

Vi er stolte af at have et team på over 45 fastansatte og 120 deltidsansatte fordelt på seks forskellige virksomheder inden for Cocktail Company's paraply. Vores engagement i førsteklasses service er urokkeligt, og vores mission er altid at efterlade vores gæster med et smil på læben. Uanset omfanget af dit arrangement, stræber vi efter perfektion, hvilket gør os til dit foretrukne valg for cocktail catering i Danmark.

Her finder I også en masse info omkring os og hvad vi laver: https://issuu.com/cocktailcompany

Overview

11 years in business111 employees

Responsible

Martin W.

Services provided

Gode drinks er lækkert, så hvorfor ikke få et par dygtige bartendere ud et par timer og forkæle jer. I skal ikke tænke på noget, de medbringer alt hvad der er brug for, inkl. højt humør.

Price

Afhængig af type

Tags

Firmaeventegen bartendercocktails

Kniber det med at finde tid til at sammensætte det bedste event for kollegerne? Så kan i her indhente tilbud på en sammensat løsning, så i kan bruge Jeres tid på andre opgaver. Vi skal blot vide lidt om jeres ønsker.

Price

Afhængig af setup

Tags

JulefrokostSommerfestEvents

Vores samarbejdspartnere kan tilbyde et bredt udvalg af både gaver og planter til fødselsdage og mærkedage.

Operational areas

Zip ranges

1100 - 9900

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Hos Cocktail Company er bæredygtighed ikke kun en trend - det er en passion. Som en ansvarlig cocktailvirksomhed i Danmark prioriterer vi miljøet højt og er dedikeret til at reducere vores fodaftryk. Vi har truffet proaktive skridt for at mindske spild og ressourceforbrug, herunder udskiftning af plastiksugerør til miljøvenlige papirsugerør og anvendelse af genanvendelige plastikglas. Men vores engagement stopper ikke der. Vores bæredygtige cocktailmenu fremhæver stolt ingredienser, der primært stammer fra lokale, danskproducerede kilder, hvilket understøtter lokale producenter og minimerer vores kulstoffodaftryk.

What kind of customers have you worked with?

Vi arbejder med alle typer af virksomheder som ønsker at give deres medarbejdere uforglemmelige oplevelser. Vi er landsdækkende

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

0 /5

0 reviews

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 30. mar. 2019

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Cocktail Company

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.