MarketplaceFrokostpersonale
Waiting staff prepares lunch in the kitchen

Frokostpersonale

Alle på kontoret elsker en god frokost! Men det er de færreste, der elsker eller har tid til at hjælpe med at sætte frokosten frem eller rydde af efterfølgende. Hvis I har brug for hjælp til dette, så har vi frokostpersonale, der kan løse den opgave.

DescriptionVendorsFAQReviewsOthers bought

Fleksibel frokostpersonale

Er I blevet trætte af at diskutere, hvis tur det er til at fylde opvaskemaskinen efter frokost? Så er det nok tid til at få frokostpersonale, der kan hjælpe jer med at sætte frokosten frem og sørge for oprydning efterfølgende. 

Med frokostpersonale fra Officeguru får I én, der vil stå for at sætte frokosten op, rydde af, vaske op, tørre flader af mv., så køkkenet igen står snorlige efter frokosten. Løsningen er fleksibel, men kræver at frokostpersonalet er hos jer mindst 3 timer per dag, men det er også den tid, de opgaver minimum tager. Lad os finde en løsning, der passer til jer. 

Frokostpersonale vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
TA
5(123)
High demand
Top vendor
Fast response
KantineKokServering
4.8(81)
KantineKokPersonaleCateringFrokost
4.3(6811)
High demand
Top vendor
Fast response
PiccolineserviceFremsætning af frokostAfrydningOpvask

Frequently asked questions

Hvad laver frokostpersonale?

Frokostpersonale gør mange af de samme ting som en piccolo eller piccoline, de kommer dog typisk kun i et par timer omkring jeres frokost. Frokostpersonale sørger for at klargøre og rydde op efter den fælles frokost. Deres daglige opgaver består typisk i at møde ind på jeres kontor, lukke frokostleverandøren ind, sætte maden op som buffet, dækket op til jeres medarbejdere, fylde løbende op på buffetten, og når alle er færdige med at spise, sørger de for oprydning og opvask.

Er frokostpersonale fastansat eller timelønnet?

Frokostpersonale er typisk timelønnet, da de vil være ca. 3 timer dagligt på jeres arbejdsplads. Hvis I booker gennem os, sørger vores leverandører for rekruttering, og vedkommende bliver dermed ansat hos os, men kan være så meget hos jer, som I ønsker. Det er dermed en fleksibel løsning, hvis I har brug for hjælp i få eller mange timer om dagen.

Kan frokostpersonale hjælpe med andet udover frokost?

Ja, alt efter hvor mange timer I ønsker frokostpersonale, vil de også kunne hjælpe med diverse ad hoc opgaver samt oprydning og lettere rengøring. Hvis det drejer sig om andre praktiske opgaver, kan du dog med fordel prøve vores piccolo og piccolineservice.

Get an offer for Frokostpersonale

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Reviews of frokostpersonale

Vores mad er altid lækkert anrettet og vores køkken skinnende rent, det er en sand fornøjelse at have sødt og professionelt personale fra Rexkyoo.

Delivered by REXKYOO ApS

Fantastisk sød pige, meget pligtopfyldende, behagelig og smilende. Vi er meget glade for Anna-Lucca.

Delivered by Temply ApS

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.