MarketplaceBartendere og Cocktails
Bartender pours cocktail into a glass

Bartendere og Cocktails

En god fest kræver nogle gange lidt ekstra, så hvorfor ikke få bartendere og cocktails til jeres næste event? I skal ikke tænke på noget, de medbringer alt, hvad der er brug for til at lave lækre cocktails og mocktails, uanset om det er til jeres næste fredagsbar, firmafest, sommerfest, julefrokost eller event.

DescriptionVendorsFAQOthers bought

Shaken or stirred?

Hvis I gerne vil være sikre på, at I har velsmagende drinks til jeres næste fest, så lad vores leverandører stå for bartendere og lækre drinks til jeres næste fest. De leverer cocktail catering til alle typer events og fester, og kommer dermed med en komplet barløsning samt bartendere, der kan ryste lækre cocktails og mocktails.

Uanset om det er en fredagsbar, firmafest, julefrokost eller andet, kan vores leverandører sikre, at I har de helt rigtige cocktails til jeres næste event. De kommer og sætter en bar op, sammensætter et drinkskort efter jeres ønsker, og leverer også professionelle bartendere, der sørger for velsmagende cocktails, og at stemningen er i top. 

Bartendere og Cocktails vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
4.2(86)
High demand
Top vendor
Fast response
4 CocktailsLongdrinksProfessionel bartenderBarMenukort
New on Officeguru
Firmaeventegen bartendercocktails
New on Officeguru
Fast response
SAA
New on Officeguru

Frequently asked questions

Hvordan kan jeg finde en god bartender til en firmafest?

Med Officeguru er det nemt at indhente tilbud fra vores leverandører, som kan levere komplette barløsninger med en eller flere professionelle bartendere. Vores leverandører tilbyder en bred vifte af services, herunder at hjælpe med at planlægge drinksmenu og indkøbe ingredienser, og levering af drikkevarer, øl, vin og is. Uanset om det drejer sig om en større eller mindre fest, kan de sammensætte barløsninger, der passer til jeres behov og medbringe alt udstyr, lave og servere cocktails og sørge for at skabe en god stemning.

Hvad koster det at leje en bartender?

Prisen for at leje en bartender vil variere afhængigt af antallet af gæster til festen samt behovet for bartendere. Vores leverandører kan både sammensætte en timepris samt lave en samlet pakkeløsning og pris, når du indhenter tilbud.

Skal jeg sørge for ingredienser og udstyr?

Nej, vores leverandører sørger for alt – fra drinksmenu, indkøb af drikkevarer og ingredienser samt udstyr og is. De medbringer alt og sikrer, at alle får en god oplevelse.

Kan jeg tilbyde mine gæster alkoholfri cocktails?

Når du planlægger jeres næste fest eller event, er det en god idé at tænke over alle detaljer, herunder hvilke drikkevarer og en drinks-menu, der passer til alle. Nogle af dine kollegaer ønsker måske ikke at drikke alkohol, og derfor er det en god idé at have alternativer, som er lidt mere spændende end danskvand. Vores leverandører kan sørge for at levere alkoholfri drikkevarer, øl og vin - samt lave nogle lækre alkoholfri mocktails.

Get an offer for Bartendere og Cocktails

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.