MarketplaceVendorsFirst Mover Group ApS

First Mover Group ApS

Verified

4.7(2)
First Mover Group ApS - Ekspert medarbejdere til flytning bærer flyttekasser.First Mover Group ApS - First Mover Group flyttebil klar til transport ved flytning.
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

First Mover Group er Skandinaviens førende flytteaktør og vi er stolte af at levere skræddersyede flytteløsninger, der sikrer en 'Better Beginning'. Med over 15 års erfaring og 20.000 tilfredse kunder fra alle brancher, er vores mission at gøre hver flytning unik, effektiv og problemfri.

Vi forstår vigtigheden af kontinuitet i din forretning. Derfor arbejder vi utrætteligt for at minimere nedetiden i både produktion og administration under flytning. Vores helhedskoncept tager hånd om alle detaljer - fra de første behov til slutmontering i de nye kontorer.

Med bæredygtighed dybt forankret i vores kerneværdier, er First Mover Group ikke kun din partner i flytteopgaver, men også i ansvarlighed. Vi søger konstant at reducere vores miljøbelastning og engagere vores kunder i bæredygtige løsninger, såsom genbrug af kontormøbler.

Uanset om din virksomhed kræver ekstern eller intern flytning, er vores team klar til at sikre, at overgangen sker gnidningsfrit. Vi ser frem til at være din partner i din organisations rejse.

Overview

4 years in business30 employees
AB

Responsible

Anders B.

Services provided

Flytning tilbydes eksternt

Price

Skræddersyet

Tags

ProjektledelseKontorindretning
+5 tags
Bæredygtighed, Transport, Flyttekasser, Montage, Opmagasinering

Flytning tilbydes internt

Price

Skræddersyet

Tags

ProjektledelseKontorindretning
+5 tags
Bæredygtighed, Transport, Flyttekasser, Montage, Opmagasinering

Operational areas

Zip ranges

1000 - 4600

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Hos os er bæredygtig udvikling afgørende og vi ser det som vores ansvar at opfylde nutidens behov, uden at gå på kompromis med fremtidige generationers muligheder. Bæredygtighed og social ansvarlighed (CSR) er integreret i vores forretningsmodel, og vi arbejder løbende med at implementere bæredygtige initiativer. Dette inkluderer tiltag som at reducere vores eget klimaaftryk og at samarbejde med vores kunder om at øge bevidstheden om bæredygtighed. Når vi flytter for arbejdspladser, sørger vi for eksempel for, at kontormøbler doneres, upcycles eller sælges videre, hvilket reducerer spild og fremmer genbrug.

What certifications does your company have?

Vi har i øjeblikket ingen certificeringer.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi engagerer os i at levere ydelser af høj kvalitet og sikkerhed. Vores helhedskoncept er bygget op over 15 års erfaring og tilstræber at skabe et trygt og behageligt arbejdsmiljø med fokus på kunders behov. Vi skræddersyer hver løsning, fordi ingen flytninger er ens, og vi sørger for, at hver enkelt flytning bliver en positiv oplevelse for alle parter involveret.

How does your company ensure a good working environment?

Hos First Mover Group er et godt arbejdsmiljø altafgørende. Vi har bygget vores forretningsmodel omkring at skabe et trygt og behageligt arbejdsmiljø og vi forstår, at medarbejdertilfredshed er nøglen til en succesfuld flytning. Derfor prioriterer vi medarbejdernes trivsel højt, både internt i vores virksomhed og i vores samarbejde med kunder.

What kind of customers have you worked with?

First Mover Group har haft fornøjelsen af at arbejde med mere end 20.000 kunder fra alle brancher siden vores grundlæggelse i 2006. Uanset om det drejer sig om erhvervsflytning, kontorflytning eller projektledelse, har vi hjulpet virksomheder med deres flytteprojekter og skræddersyet løsninger baseret på deres behov og udfordringer.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.7 /5

2 reviews

Latest reviews

Filter by service

Filter by rating

1
0%
2
0%
3
0%
4
0%
5
100%

Latest 2 reviews

JA

Reviewed Ekstern flytning

september 2023

Would hire again
CF

Reviewed Ekstern flytning

maj 2023

Would hire again

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 27. mar. 2023

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from First Mover Group ApS

Typical responds within 1-2 days
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.