MarketplaceIntern flytning
Man carries moving boxes in a room

Intern flytning

Man kan nemt komme galt afsted, hvis man tror, at en intern flytning er en nem og mindre tidskrævende opgave end at flytte til en ny adresse. Selv når virksomheden blot skal flytte til nye kontorer eller en anden etage, kræver det kyndig og professionel flyttehjælp – og det finder du hos Officeguru.

DescriptionVendorsFAQReviewsOthers bought

Intern flytning - også i weekenden

En intern flytning er mindst lige så krævende som en ekstern flytning. Den største forskel er blot, at I sikkert slipper for en flyttevogn. Men jeres inventar og møbler skal stadig afmonteres og pakkes korrekt, inden det kan flyttes til andre lokaler eller etager. Derudover kommer koordineringen af flytningen, som helst skal ske så hurtigt, at jeres medarbejdere nemt kan komme på plads og genoptage arbejdet. 

Vi kan hjælpe jer med at finde det rette flyttefirma, som rykker ud, når det passer jer, uanset om det er i eller uden for arbejdstiden eller i weekenden. Hvis I skal have renoveret jeres lokaler og derfor midlertidigt skal have flyttet møbler og inventar, så klarer vores flyttemænd også det. På Officeguru har vi samlet de bedste leverandører, og derfor finder du kun flyttefirmaer, som vi har kvalitetssikret.

Intern flytning vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
High demand
Top vendor
Fast response
KontorflytningFlytteserviceMøbelmonteringTransportFragtFlyttekasseudlejningOpbevaring
4.8(5)
Fast response
4.7(2)
Fast response
ProjektledelseKontorindretningBæredygtighedTransportFlyttekasserMontageOpmagasinering
EF
4.6(1)

Frequently asked questions

Hvordan foregår en intern flytning for en virksomhed?

Hvis din virksomhed har behov for at flytte møbler og inventar internt for en periode eller permanent, så klarer vores flyttemænd opgaven. En intern flytning foregår på præcis samme måde som en flytning til en helt anden adresse, det vil dog typisk ikke være nødvendigt med en flyttebil, medmindre I flytter til en anden bygning. Intern flytning indebærer også afmontering, nedpakning, transport og opsætning af inventar. Vores flyttefirmaer kan klare det hele, du skal bare kort beskrive opgaven, så får du tilbud fra vores kvalitetsgodkendte leverandører

Kan flyttefirmaet levere flyttekasser?

Ja. Vores leverandører kan både levere flyttekasser samt boblefolie og labels. Selvom det er intern flytning, kræver det stadig, at hver medarbejder får pakket deres skrivebord ned, så de hurtigt kan komme på plads på det nye kontor. Hvis I ønsker det, kan vores flyttefirmaer stå for det hele og dermed også ned- og udpakning, så I er klar til at genoptage arbejdet uden at have løftet en finger.

Kan en intern flytning foregå uden for arbejdstiden eller i weekenden?

Ja. Vores leverandører kan rykke ud, når det passer, om det er i arbejdstiden, sen eftermiddag, aften eller i weekenden, så er det intet problem for vores flyttefirmaer.

Get an offer for Intern flytning

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Reviews of intern flytning

Rigtig god service. Tak.

Delivered by Vigerslev Ejendomsservice København

Der kom to gutter, der bare var klar til at hjælpe og som var søde til at bære over med os, da vi var i gang med den stor interne flytning på kontoret. De var super effektive og imødekommende, og vi endte endda med at blive færdige før forventet, så kæmpe ros og anbefaling herfra.

Delivered by Et Flyttefirma

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.