MarketplaceVendorsSnacky Snacks

Snacky Snacks

Verified

0(0)
Snacky Snacks - Snacks der skaber glæde til mødet, ved kaffemaskinen og i køkkenet.Snacky Snacks - En snackboks med lækre treats perfekt til mødeforplejning.Snacky Snacks - Blandede snacks og treats til kontoret.Snacky Snacks - Granolabar med naturlige ingredienser og superfrøSnacky Snacks - Frysetørret frugt er den perfekte kontorsnack og giver sund energi
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Kan snacks godt være næringsrige og samtidig lækre? Selvfølgelig kan de det! Snacky Snacks tilbyder et bredt udvalg af lækre og junk-free snacks til kontorer og virksomheder, som ønsker kvalitets snacks.

Vores sortiment består af en bred vifte af snacks, herunder søde og salte muligheder samt veganske og glutenfrie valg. Fra energibarer til tørret frugt, sunde snacks, små crisps, kiks, chips, cookies og daddelslik til kvalitetschokolade, beef jerky, vingummier, müslibarer og smoothies. Vi har kort sagt snacks for enhver smag og fælles for alt i vores sortiment er, at det er snacks, som kun indeholder gode råvarer, naturligt sukker, og er produceret med omtanke.

Vores mission er at gøre det nemmere for virksomheder at tilbyde deres medarbejdere en god og velsmagende pause i løbet af dagen. Vi ønsker at bidrage til et bedre arbejdsmiljø og en gladere arbejdsstyrke ved at tilbyde et bedre alternativ til traditionelle snacks, der kan indeholde unødvendige tilsætningsstoffer og en del sukker.

Vores fokus er på at tilbyde bedre snacks – uden at gå på kompromis med næring, kvalitet eller smag.

Alle kan få brug for lidt lækkert og et ekstra energiboost i løbet af dagen, og det er ofte en vane at gribe ud efter det, der ligger i skuffen. Vi kan hjælpe jer med at sørge for, at I har gode snacks liggende.

Hos Snacky Snack kan vi tilbyde skræddersyede snackløsninger, der passer til jeres specifikke behov og budget.

Vores produkter kan bruges til mødeforplejning, firmagaver eller som et abonnement som en del af den daglige forplejning eller hygge på arbejdspladsen.

Skriv til os, hvad jeres behov og ønsker er, og så finder vi sammen den bedste løsning og snackboks.

Overview

2 years in business3 employees
NB

Responsible

Nanna B.

Services provided

Gør jeres møder til noget helt specielt med mødeforplejning.

Price

149 ex. moms (2 pax)

Tags

MødeforplejningSnacks
+3 tags
Sunde snacks, Mødetreats, Mødesnack

Vores samarbejdspartnere kan tilbyde et bredt udvalg af både gaver og planter til fødselsdage og mærkedage.

Price

249 kr. (1 person)

Tags

GaveFirmagave
+4 tags
Snacks, Sunde snacks, Gaveboks, Snackboks

Vær klar til det daglige snack attack med lækre, sunde snacks til kontoret.

Price

Fra 149 kr. ex. moms

Tags

SnacksKontorsnacks
+5 tags
Mødesnacks, Firmasnacks, Virksomhedssnacks, Sund, Næringsrig

Operational areas

Zip ranges

10000 - 9990

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

I vores sortiment finder du ofte bæredygtige produkter, der er produceret med omtanke for miljøet. Vi vælger nøje vores leverandører og samarbejder med dem, der deler vores vision om at minimere vores påvirkning på naturen. Dette kan omfatte produkter, der er fremstillet af økologiske ingredienser, er certificeret af miljømærker eller er emballeret med genanvendelige materialer.

Hos Snacky Snacks stræber vi altid efter at være en miljømæssigt ansvarlig virksomhed. Derfor er  økologiske produkter, og producenter med omtanke for miljøet, altid noget vi har med i overvejelserne, når vi udvælger produkter.

Ved at tilbyde bæredygtige snacks ønsker vi at give vores kunder muligheden for at træffe grønnere valg uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.

Vi kan desværre ikke love, at vi udelukkende leverer økologiske produkter, men vi stræber altid efter smartere og mere bæredygtige måder at samarbejde med producenterne på. Vi er altid på udkig efter forsvarligt producerede og bedre snacks. 

What kind of customers have you worked with?

Hos Snacky Snacks har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med en bred vifte af kunder, fra private til virksomheder.

Til vores private kunder tilbyder vi en eksklusiv månedlig snackboks, der kan bringe glæde til hele familien. Vores sortiment er nøje udvalgt for at tilfredsstille både børn og voksne, med næringsrige og velsmagende snacks.
Vores populære gaveboks eller firmagave indeholder alle de bedste snacks fra den månedlige boks, og er en sikker vinder som den perfekte gave til medarbejdere eller samarbejdspartnere!

For vores erhvervskunder forstår vi vigtigheden af at tilbyde energigivende og næringsrige snacks til alt fra kaffepauser, fredagsbarer og møder.
Vi har skræddersyede løsninger tilpasset din virksomheds behov og ønsker. Vi tror på, at det er vigtigt at have et udvalg af bedre snacks tilgængelige, da det kan øge produktiviteten og skabe et positivt arbejdsmiljø.

Uanset om du driver en familievirksomhed, en startup eller en veletableret virksomhed, er jeg her for at imødekomme dine behov. Lad mig hjælpe dig med at finde de perfekte snacks, der passer til din virksomheds kultur og ernæringsbehov.

Så gør Snacky Snacks til din pålidelige partner, og få leveret lækre og junk-free snacks til din virksomhed. Jeg er her for at skabe en positiv og smagfuld snackoplevelse for både dig og dine medarbejdere, og er meget fleksibel i forhold til jeres ønsker.
Kontakt os i dag og tag det første skridt mod lækre og tilfredsstillende kvalitetssnacks!

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

0 /5

0 reviews

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 9. maj 2023

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Snacky Snacks

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.