MarketplaceFirmajulegaver
Hands holding a wrapped Christmas gift

Firmajulegaver

En julegave er mere end bare en gave. Den fortæller, at medarbejderen er værdsat – hvis gaven altså er god. Hvis du mangler inspiration til at finde gode julegaver, så kan vi hjælpe dig. Indhent tilbud gennem Officegurus platform og forkæl dine ansatte med julegaver, de vil sætte pris på.

DescriptionVendorsFAQReviewsOthers bought

Lad os klare gaveræset

Årets sidste måned er altid travl og ofte ret kort. Derfor er der ikke altid tid – eller det store overskud til at finde gode julegaver til medarbejderne. Lad os fjerne et stort punkt på din to-do-liste og klare firmajulegaverne for dig. Du skal blot fortælle os lidt om behov, budget og antal medarbejdere, så finder vi de bedste leverandører til dig. 

Der er nemlig intet bedre end at give en gave, som nogen bliver glad for. Men de skal jo som sagt helst blive glade. Lad derfor vores leverandører sørge for at finde julegaver til dine medarbejdere, som med garanti ikke skal byttes. Uanset om I foretrækker en løsning, hvor medarbejderne selv vælger en gave, vil give en gavekurv eller noget helt tredje, så kan vores leverandører hjælpe med at finde og levere de helt perfekte julegaver.

Firmajulegaver vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
4.9(47)
JuleindpakningGaveæskerFirmalogoØkologiskVeganskGlutenfriPersonlig hilsenLeveringsmuligheder
4.3(6)
cirkulært designgenbrugt trætil plantertil hjemmekontor
JA
New on Officeguru
New on Officeguru
GrøntBæredygtigtPlanterGaver
New on Officeguru
JulegaverMedarbejdergaver

Frequently asked questions

Hvorfor giver virksomheder julegaver?

Virksomheder giver julegaver for at vise deres taknemmelighed og værdsættelse for deres medarbejderes indsats og samarbejde i årets løb. Det handler ikke nødvendigvis om at give store gaver, men om at vise, at man sætter pris på medarbejderen. Det er en god måde at skabe goodwill og øge medarbejdernes motivation og tilfredshed.

Hvornår giver virksomheder julegaver?

De fleste virksomheder giver julegaver i december måned, typisk før jul eller i forbindelse med en julefrokost eller et julearrangement.

Hvad kan man give i firmajulegave?

Der er mange forskellige muligheder for, hvad man kan give som firmajulegave, afhængigt af virksomhedens budget og præferencer. Nogle populære valg inkluderer personliggjorte gaver som f.eks. navnetrykte krus eller nøgleringe, gavekurve med gourmetmad og vin, elektronik som f.eks. højtalere eller Bluetooth-hovedtelefoner, eller wellness-gaver som f.eks. massagebehandlinger eller spaophold. Vores leverandører har mange muligheder og kan hjælpe med julegaver efter jeres ønsker og behov.

Hvordan vælger jeg den rigtige firmajulegave?

Det kan være en god idé at overveje virksomhedens kultur og værdier samt medarbejdernes interesser og behov. Du kan også overveje at tage hensyn til køn, alder og eventuelle kulturelle forskelle blandt medarbejderne. Det kan også være en god idé at undersøge forskellige muligheder og priser, så du kan finde den rigtige gave til dit budget.

Hvordan kan jeg personliggøre en firmajulegave?

Du kan personliggøre en firmajulegave ved at tilføje virksomhedens logo eller medarbejderens navn på gaven. Derudover kan du også overveje at tilføje en personlig hilsen eller taknemmelighedserklæring.

Hvad er skattereglerne for firmajulegaver?

Der er en række regler for skat og personalegaver, som er værd både for dig som leder og for dine medarbejdere at være opmærksom på. Julegaver tæller med i regnskabet over det årlige beløb på personalegaver, men hvis julegaven koster 900 kr. eller under, tæller den ikke med i de 1.200 kr., som udgør det samlede årlige beløb på firmagaver. Koster julegaven mere end 900 kr., skal hele beløbet beskattes. Du kan læse mere om skattereglerne for personalegaver og julegaver i vores blogindlæg her.

Hvordan kan jeg sørge for, at mine medarbejdere vil sætte pris på deres firmajulegaver?

Du kan sikre dig, at medarbejderne vil sætte pris på deres firmajulegaver ved at overveje deres interesser og behov og sørge for, at gaven er af høj kvalitet og praktisk anvendelig. Det kan også være en god idé at tage medarbejdernes feedback og ønsker i betragtning og inkludere en personlig hilsen for at vise din taknemmelighed og værdsættelse. Hvis du synes, det er svært at finde firmajulegaver, har vores leverandører også løsninger, hvor medarbejderne selv vælger deres julegave.

Get an offer for Firmajulegaver

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Reviews of firmajulegaver

Altid fantastiske: søde og gode at kommunikere med, og vi får altid lige den der ekstra betænksomme service, der gør, at vi får lyst til at bruge dem igen.

Delivered by

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.