MarketplaceGulvafhøvling
Person stripping wooden floor with equipment

Gulvafhøvling

Med tiden vil alle trægulve komme til at se slidte ud, og hvis intet andet virker, er en gulvafhøvling den eneste løsning. Men det kræver en ekspert. Vi har samlet de bedste leverandører, som kan skræddersy en løsning, der shiner gulvet på kontoret op.

DescriptionVendorsFAQOthers bought

Professionel gulvafhøvling

Der bliver gået mange kilometer på jeres gulve hver dag, og det kan ses med tiden. Især trægulve vil med tiden tage skade af slid og få skader, hvis de ikke får en kyndig og professionel behandling. Uanset hvordan jeres trægulve har taget skade, vil en af løsningerne være gulvafhøvling.

Med en gulvafhøvling høvles et par millimeter af gulvets overflade, og efterfølgende behandles gulvet med olie, lud, lak eller maling. Det er ikke et lille indgreb, hvorfor det er vigtigt at få en professionel til det, da den rette behandling kan give helt nyt liv til jeres trægulve, så de holder bedre og i længere tid. Hos Officeguru finder du kvalitetsgodkendte, lokale leverandører, der vil glæde sig til at afhøvle jeres gulve og sørge for kyndig efterbehandling.

Gulvafhøvling vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
4.3(6511)
High demand
Top vendor
Fast response
TrægulveSlibningEfterbehandling

Frequently asked questions

Hvad er gulvafhøvling?

Gulvafhøvling eller gulvslibning er en proces, der anvendes til at restaurere eller forny trægulve, der er blevet slidte, ridset, beskadiget eller misfarvede over tid. Processen indebærer brugen af en maskine, der fjerner et tyndt lag fra gulvets overflade for at afsløre en friskere og mere ensartet overflade.

Efter afhøvlingen kan trægulvet behandles med forskellige finish, såsom lak, olie eller voks, for at forsegle og beskytte træet og give det ønskede udseende. Men det er vigtigt at bemærke, at afhøvling bør udføres af en professionel for at undgå unødig skade på gulvet.

Hvornår skal man overveje gulvafhøvling?

Gulvafhøvling kan være nødvendigt, hvis jeres trægulv er blevet slidt og ujævnt over tid. Det kan også være nødvendigt, hvis der er dybe ridser eller pletter på gulvet, som ikke kan fjernes ved almindelig rengøring. Gulvafhøvling kan desuden gøre enormt meget ved udseendet, da det fjerner ujævnheder og skaber en jævn overflade. Men et gulv kan ikke klare et ubegrænset antal gulvafhøvlinger, vores leverandører kan hurtigt se, hvilken behandling jeres gulv vil have bedst af, og hvilken efterbehandling, der vil få det til at skinne som nyt.

Hvordan udføres en gulvafhøvling?

Gulvafhøvling udføres typisk ved hjælp af en gulvsliber, der sliber det øverste lag af gulvet, eller en gulvhøvl eller -fræser, hvis gulvet har dybere skader. Processen kræver typisk en professionel gulvmand, der har den nødvendige ekspertise og udstyr. Det er en støvet omgang, og derfor skal alt møblement og inventar fjernes fra lokalet forinden.

Get an offer for Gulvafhøvling

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.