Woman receiving a back massage from a masseuse

Massage

Med en massageordning får I besøg af en massør på arbejdspladsen, hvilket betyder, at medarbejderne ikke behøver at forlade arbejdspladsen for at få fjernet de værste myoser i nakken. Hos Officeguru kan du indhente tilbud fra en kvalitetsgodkendt massør, der kan komme ud på jeres arbejdsplads, så ofte I ønsker.

DescriptionVendorsFAQOthers bought

Massage når det passer jer

Medarbejderne er enhver virksomheds vigtigste ressource, og det er derfor vigtigt, at de trives. Uanset om man har et aktivt eller stillesiddende job, er der risiko for at spænde op i ryg og nakke, hvilket resulterer i muskelspændinger, som kan give gener i forbindelse med udførelsen af det daglige arbejde. Muskelspændingerne kan heldigvis løsnes op af en god massør, der kommer ud til jeres kontor, og sådan en kan du finde på Officeguru.

Massøren har briks og udstyr med, og så kan medarbejderne melde sig til, når det passer ind i deres kalender. Vi garanterer for, at det er en af de personalegode, der helt sikkert vil skabe store smil.

Massage vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
4.7(2)
BODY SDSKropsterapiMedarbejderplejeÅndedrætsterapiStress
New on Officeguru
BehandlingsordningFirmamassageUdkørende serviceudbyder

Frequently asked questions

Hvad er en massageordning?

En massageordning til virksomheder er en ordning, hvor virksomheder kan tilbyde deres medarbejdere regelmæssige massagebehandlinger på arbejdspladsen. Dette betyder, at massøren kommer ud til arbejdspladsen med en massagebriks, så medarbejderne kan bruge deres frokostpause eller lignende til at få en dejlig afslappende massage.

Hvem skal betale for firmamassage?

Det er op til jer, om en massageordning skal være firmabetalt eller være en delvis eller hel medarbejderordning. Det kommer typisk an på, om I ønsker at tilbyde massage som en personalegode, eller blot ønsker at stille muligheden til rådighed for medarbejderne.

Er massage en personalegode?

Du kan som en del af din virksomheds forskellige personalegoder tilbyde dine medarbejdere en massageordning på arbejdspladsen, og give dem en velfortjent tur på briksen. Du kan læse mere om massage som en personalegode her.

Hvorfor er massage en god ide?

En massageordning kan have mange fordele for både medarbejdere og virksomheden. Det kan reducere stress samt øge produktiviteten og trivsel på arbejdspladsen, hvilket resulterer i færre sygedage og øget arbejdsglæde og loyalitet blandt medarbejderne. Det kan også være en attraktiv fordel for potentielle medarbejdere, når man rekrutterer nye talenter.

Hvordan fungerer en massageordning til virksomheder?

En massageordning til virksomheder kan variere afhængigt af leverandøren. Typisk vil en massør komme til arbejdspladsen med en massagestol eller briks og give medarbejderne en kort massagebehandling på et bestemt tidspunkt, som kan være en fast dag om ugen eller hver anden uge. Når du sender en forespørgsel til vores leverandører, skal du blot beskrive jeres behov, og så sammensætter de et tilbud, der passer til jeres behov.

Get an offer for Massage

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.