Plumber inspecting pipes under a sink

VVS

Hvis vandhanen drypper, eller radiatoren driller, er det ofte nødvendigt at få problemet løst hurtigst muligt, så det ikke fører til større skader eller reparationer. Hos Officeguru kan du finde en pålidelig leverandør, der kan håndtere opgaven, uanset om du skal bruge en autoriseret VVS’er eller en handyman.

DescriptionVendorsFAQReviewsOthers bought

Professionel og kyndig vejledning

Har du en vandhane der drypper, et toilet der løber, eller en radiator, der ikke virker på kontoret? VVS-problemer er ikke bare irriterende, det kan også hurtigt blive meget dyrt, hvis man ikke får det fikset med det samme. Hos Officeguru finder du de bedste lokale leverandører til at udføre opgaven. 

Uanset om det er en stor eller lille opgave, kan vi finde den rette VVS’er eller handyman til at løse opgaven. De har styr på installationer, varme, ventilation, og sanitet og er klar til at rykke ud. De kan også hjælpe med kyndig vejledning og gennemsyn af jeres varmeanlæg og termostater, så I sikrer, at I ikke bruger unødige penge på at varme et tomt kontor op i weekenden. 

VVS vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
High demand
Top vendor
Fast response
BlikkenslagerWCHåndvaskRørarbejdeTilstopningAfløbvvs montør

Frequently asked questions

Hvilke VVS-løsninger tilbyder Officeguru?

Hos Officeguru finder du leverandører, der har masser af erfaring og kan løse problemer med rør, varme-, ventilation- og sanitetsteknik. Vores leverandører tilbyder en bred vifte af VVS-tjenester, såsom installation og vedligeholdelse af VVS-systemer, reparation af VVS-problemer, VVS-inspektion og rengøring, energioptimering, miljøvenlige VVS-løsninger og meget mere.

Kræver opgaven en handyman eller en autoriseret VVS’er?

Er du i tvivl, om opgaven skal udføres af en handyman eller en autoriseret VVS’er? Det kan vores leverandører nemt svare på, når du sender en forespørgsel.  

Hvad koster en VVS’er?

Vores leverandører kan både bookes på timebasis til mindre opgaver, og hvis det drejer sig om større opgaver, kan de give et samlet overslag på prisen. Du skal bare kort beskrive opgaven, når du sender en forespørgsel, så tager vores leverandører højde for det hele, når de sender et tilbud til dig.

Hvordan kan jeg finde en pålidelig VVS-virksomhed?

Du kan finde en pålidelig VVS-virksomhed ved at søge online efter anmeldelser fra tidligere kunder eller bede om anbefalinger fra andre virksomheder i dit netværk. Du kan også undersøge virksomhedens erfaring og certificeringer for at sikre, at de har de nødvendige kvalifikationer til at udføre arbejdet.

Get an offer for VVS

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Reviews of vvs

Fremragende timing - fremragende kommunikation og løsning.

Delivered by Vigerslev Ejendomsservice København

Vi fik løst vores problemet og Marck rykkede hurtigt ud - og gav os også gode råd med på vejen. Bliver ikke sidste gang vi bruger ham.

Delivered by Vigerslev Ejendomsservice København

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.