Case Story: Tolkdanmarks succes med en halal frokostordning

Halal er intet problem for det kompetente køkken

Danmarks førende tolkebureau, Tolkdanmark, der har taget et innovativt skridt med deres frokostordning gennem Officeguru. 

Vi har talt med kontorchef Joachim M. Brøndum, der glædeligt deler, hvordan Tolkdanmark ikke har haft behov for at skifte frokostkøkken i flere år!

Socialt bindeled

Tolkdanmark beskæftiger sig med omkring 2000 tolke på freelancebasis samt et administrativt team på kontoret på 35-40 personer. Midt i denne travle og kulturelt mangfoldige kontekst har en effektiv og fleksibel frokostordning vist sig at være afgørende. 

Frokostpausen hos Tolkdanmark er mere end blot et måltid; det er et vigtigt socialt øjeblik, der bringer medarbejdere sammen og understøtter virksomhedens kulturelle værdier. Brøndum fremhæver, hvordan deres valg af Officeguru som partner har været med til at løfte denne oplevelse til nye højder. 

“Den dækker faktisk alles behov, og det vil sige, at der er flere der hopper på, end hopper fra.” 

Med hjælp fra Officeguru og et yderst kompetent frokostkøkken, har Tolkdanmark været i stand til at tilbyde en varieret og kvalitetsbevidst frokostordning, der respekterer medarbejdernes forskellige diætbehov, inklusiv halal-muligheder. I et arbejdsmiljø, hvor kulturel og diætmæssig inklusion er af afgørende betydning, har de tilpassede løsninger vist sig at være uvurderlige. For Tolkdanmark har det nemlig været vigtigt at finde en partner, der kunne levere en frokostordning, der afspejler virksomhedens værdier og mangfoldighed - særligt behovet for halal.

“Jeg tror egentlig at trygheden og tilfredsheden gør at man bliver med det samme køkken”

Hos Tolkdanmark er de så glade for deres frokostordning og leverandør, at der ikke har været behov for at skifte i flere år! Denne beslutning om at fastholde deres nuværende køkken, selv i lyset af prisstigninger, vidner i den grad om tilfredshed og tillid til den leverede service, men bunder bestemt også i et godt samarbejde. 

En helt særlig faktor er frokostordningens fleksibilitet og medarbejderinvolvering. Medarbejderne melder sig selv til og fra direkte via appen, og kan derfor nemt selv vælge, hvornår de ønsker at deltage i frokosten - ugens menu fremgår ligeledes, så det er nemt at tilpasse sit valg herefter.

Dette har forøget medarbejdertilfredsheden ved at give dem kontrol over deres egne måltidsvalg.

Stabilt samarbejde er vejen frem

Stabilitet og variation er nøgleordene, når Joachim reflekterer over deres langvarige samarbejde med det samme køkken gennem Officeguru. Køkkenet formår nemlig stabilt at balancere mellem at tilfredsstille et bredt spektrum af smagspræferencer og opretholde en høj kvalitetsstandard. 

Det er ikke alle køkkener, der er lige gode til at overholde halal. Derfor er det essentielt at vælge med omhu. Her er sparringen fra Officeguru med til at sikre tilfredshed.

Frokostordningen hos Tolkdanmark fremhæver vigtigheden af at vælge de rigtige partnere, når det kommer til kontordriften. Gennem et velovervejet valg af køkken, nærer frokosten ikke kun kroppen, men også  fællesskabet, samtidig med at individuelle behov respekteres og imødekommes.