Case story: Maigaard & Molbech nytænker frokostordningen og reducerer madspild markant

Revolutionerer frokostordningen og reducerer madspild

I den hektiske verden af moderne kontorer spiller en velorganiseret frokostordning en afgørende rolle for både produktivitet og medarbejdertilfredshed. Vi havde fornøjelsen af at sidde ned med Maigaard & Molbech's dedikerede piccoline Petrine, som delte værdifuld indsigt i sin rolle, samt hvordan deres frokostordning har haft en betydelig indvirkning på deres madspild.

Piccoline med stort ansvar

Som piccoline er hovedmålet at gøre alle andres arbejdsdag så gnidningsløs som muligt, hvilket indebærer at have flere kasketter på: "Jeg gør egentlig bare alt for, at de andre får en nemmere hverdag." Dedikationen til arbejdsopgaverne er afgørende for at opretholde et effektivt kontormiljø, da det direkte påvirker tilfredsheden og produktiviteten hos hendes kolleger.

Dagens højdepunkt

For mange medarbejdere udgør frokosten dagens højdepunkt. Det handler ikke kun om at stille sulten; det er også en mulighed for at socialisere og tage en velfortjent pause fra arbejdet. Frokostordningen er ligeledes en af Petrines ansvarsområder hos Maigaard & Molbech. Hun understreger bekvemmeligheden ved at have en pålidelig frokostleverandør, der tilbyder lækre valgmuligheder præcist til tiden hver dag.

Minimering af madspild

En udfordring, som mange kontorer står overfor, er madspild. Dette er ikke kun et etisk anliggende, men også en betydelig miljømæssig bekymring. For at imødekomme denne udfordring har Maigaard og Molbech valgt en innovativ tilgang. De opfordrer deres medarbejdere til aktivt at tilvælge måltider, i stedet for at fravælge dem, de ikke ønsker, gennem frokostappen. Petrine har bemærket, at denne tilgang effektivt har reduceret madspild og sikret, at der altid er præcis nok mad til dem, der ønsker det. 

Konklusion

Frokostordningen gennem Officeguru har vist sig at være en bemærkelsesværdig succes, der ikke blot optimerer kontoret dift, men også minimerer madspild og fremmer medarbejdertilfredshed. Det er et glimrende eksempel på, hvordan en velorganiseret frokostordning kan have en positiv indvirkning på både arbejdsmiljøet og bæredygtigheden.

Med appen kan vi tage reduktionen af madspild til nye højder!