Kunsten at drive et lækkert kontor uden at bruge mere end 30 min. pr. dag på office management

En samtale om kontordrift og rengøring med Christian fra Talentech

Din arbejdsplads kan hurtigt komme til at føles som et andet hjem. Derfor er det også vigtigt, at kontoret er et rart sted at være. Men har du nogensinde tænkt over, hvor stor en rolle rengøringen spiller i at skabe et rart kontormiljø? Vi har haft en inspirerende samtale med Christian Haugbølle fra Talentech, der, som Head of Operations, også har ansvar for office management i virksomheden og benytter Officegurus platform som et effektivt redskab til at skabe et rart kontormiljø.

Rengøring som en vigtig spiller

Et rent kontor skaber et behageligt og produktivt arbejdsmiljø for medarbejderne. Christian påpeger, hvad der er vigtigt for ham: 

"Jeg lægger mest energi i at skabe en hjemlig, men også bare dejlig atmosfære at komme ind til”

Rengøringen bliver derfor en vigtig spiller. Christian sætter stor pris på, at Talentechs rengøring leverer konsekvent kvalitet på hele kontoret, og at de samtidig sørger for, at der altid er pænt og ryddeligt.

Når dialogen er god, er alting godt

En anden afgørende faktor i at opretholde et velfungerende kontormiljø, er kommunikation. Christian beskriver, hvordan det at være i tæt og god dialog med rengøringen, sikrer tilfredshed for begge parter. Åben og konstruktiv dialog gør det nemmere for rengøringspersonalet at kunne yde den bedste service, og samtidig skaber det også tillid til, at rengøringen bliver udført præcist som ønsket. Christian sætter stor pris på, at “kommunikationen holdes samlet ét sted”, med Officegurus platform, som derfor fungerer som det perfekte værktøj til at bevare den gode dialog.

Tidsbesparelser med Officeguru

Med rollen som Office Manager er det afgørende for Christian at have alting samlet på én platform. Takket være den samlede platform og et velfungerende samarbejde med leverandører, kan Christian nu nemt og hurtigt løse alle hans office management opgaver: 

“Vi er nede til, at jeg samlet bruger en halv til en hel time på det om dagen”

Dette frigiver en masse tid i hans arbejdsdag, hvor han kan fokusere på andre vigtige opgaver.

Fremme af Medarbejderrelationer og Trivsel

Effektiv kontordrift giver Christian mulighed for at bruge mere tid på at skabe gode oplevelser for medarbejderne. Ved at frigøre tid fra administrative opgaver, kan han fokusere på at arrangere sociale aktiviteter og team-building øvelser, som styrker båndene mellem medarbejderne og fremmer en følelse af fællesskab. Disse aktiviteter er essentielle for at skabe et arbejdsmiljø, hvor medarbejderne ikke blot trives, men også føler sig værdsatte og engagerede i deres arbejde.

Konklusion

Christians tilgang til office management ved hjælp af Officeguru viser, hvordan moderne teknologi kan optimere arbejdsprocesser og samtidig skabe grundlaget for et sundere, mere engageret og sammenkoblet arbejdsmiljø. Gennem denne kombination af effektivitet og menneskelig interaktion formår Talentech at skabe et kontormiljø, hvor både rengøring og medarbejdertrivsel går hånd i hånd.