Samarbejdets Kunst: Lær af Carina Korsholms Succes med Leverandører hos Logpoint

Kærlighed til kontoret: En snak med Carina Korsholm fra Logpoint

Carina Korsholm har været hos Logpoint i fem år, hvor hun begyndte som Office Manager tilbage i 2018. Hun længtes på daværende tidspunkt efter noget nyt, og ønskede at gøre en positiv forskel for sine kollegaer. Hun tog udfordringen op, og her begyndte hendes rejse. 

Vækst skabte forandring

Efter en betydelig vækst blev Logpoint en større virksomhed, og Carina udviklede sig fra sin oprindelige rolle til Employee Experience Partner. Hendes ansvar spænder bredt, og hun tager sig af alt fra planter på kontoret til frokost. Derfor er det også vigtigt for Carina, at hun nemt og hurtigt kan finde ekstra services til kontordriften - og her er Officeguru platformen hendes bedste ven: “Jeg kan gå ind på platformen, og skrive præcis hvad jeg vil have”. 

Det er Carina, der sørger for at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor alle har, hvad de har brug for. Og med en kommende flytning til et nyt og større kontor til februar, er det afgørende at sikre, at alt spiller for de 80 medarbejdere i København. Dette inkluderer også at skabe et hyggeligt kontormiljø. 

Simple tiltag øger trivsel

Carina peger på, hvordan planter på kontoret spiller en vigtig rolle i det hyggelige kontormiljø: “Det gør et eller andet for humøret det der med at du kan se en flot plante ovre i hjørnet, eller at der lige står lidt i vindueskarmene“

Planter blødgør kontoret og hjælper med at regulere lydniveauet, hvilket også bliver afgørende i Logpoints nye åbne kontorlandskab. De skaber en rar atmosfære, som påvirker medarbejdernes humør positivt. 

Carina påpeger hertil vigtigheden af at have en pålidelig planteservice, og hun samarbejder således også tæt med dem: “jeg ser det som et samarbejde, og ikke bare som at de leverer en service til mig”. 

Et behageligt kontormiljø er enormt vigtigt, da det fremmer produktiviteten og øger trivsel hos medarbejderne. Udover planter nævner Carina blandt andet tiltag såsom frugt på kontoret - det kan virke simpelt, men har stor effekt. 

Hertil påpeger hun, at en pålidelig og dygtig rengøringsservice ligeledes bidrager til det hyggelige kontormiljø. Lige netop dette har hun opnået gennem Officeguru. Carina behøver slet ikke at bekymre sig om rengøringen længere, da hun ved at der er helt styr på det: “Der har I (Officeguru) jo en kæmpe rolle i at gøre vores hverdag til en succes".

Formlen på et succesfuldt leverandørsamarbejde

For at sikre et godt samarbejde med leverandørerne til kontoret, er det vigtigt at tilgangen til samarbejdet er præget af gensidig respekt og forståelse. Carina fra Logpoint har vist, hvordan et sådant samarbejde kan være gavnligt, både for kontorets daglige drift og for medarbejdernes trivsel. Det er essentielt at vælge leverandører, der kan tilbyde pålidelige og kvalitetsbevidste tjenester, som understøtter kontorets behov og arbejdsmiljø.

  1. Kommunikation spiller en nøglerolle. Det er vigtigt at opretholde en åben og løbende dialog med leverandørerne for at sikre, at deres serviceydelser er i tråd med kontorets skiftende behov og præferencer. Som Carina illustrerer med sit samarbejde med planteservicen, bør relationen til leverandørerne ses som et partnerskab snarere end blot en transaktion. Dette partnerskab indebærer en forståelse for hinandens mål og udfordringer, hvilket skaber en grundlag for et mere personligt og engageret samarbejde.

  2. Yderligere er det vigtigt at være proaktiv og regelmæssigt evaluere leverandørernes præstationer. Dette sikrer, at leverandørerne kontinuerligt lever op til de aftalte standarder og tilpasser sig eventuelle ændringer i kontormiljøet eller arbejdsprocesserne. Her er både Officegurus chatfunktion med leverandøren og muligheden for at lave en rating af leverede services to gode værktøjer, der bidrager til et godt samarbejde.

  3. Til sidst er det afgørende at anerkende og værdsætte leverandørernes arbejde. En positiv feedback og påskønnelse af deres indsats kan styrke relationen og motivere dem til at yde deres bedste. Således bliver leverandørerne en integreret del af teamet, der bidrager til at skabe et behageligt og produktivt arbejdsmiljø, ligesom Carina har opnået hos Logpoint.