MarketplaceEvent personale
Staff serves champagne at an event

Event personale

Har I brug for et par ekstra hænder til jeres næste event eller firmafest? Uanset om anledningen er sommerfest, fredagsbar, julefrokost eller noget helt andet, kan vores leverandører hjælpe med event personale, der kan pynte og dække op, servere, og rydde af efterfølgende. Så skal I bare slappe af og nyde en god aften i hinandens selskab.

DescriptionVendorsFAQReviewsOthers bought

Vi klarer opvasken

Skal I holde en god fest, så husk at sørge for at have styr på event personale. Der er ikke meget sjovt ved en fest, hvor halvdelen af dine kolleger konstant skal rejse sig fra bordet for at hjælpe til med serveringen. Det slipper I for, hvis I lader vores leverandører sørge for event personale, som sikrer, at der er styr på det hele.

Hvis I holder et event på arbejdspladsen, er det meget rart, at I ikke skal tænke på at klare opvask og oprydning efterfølgende. Kontoret skal jo helst ligne sig selv, når I møder ind igen, og med event personale er I sikre på, at det hele ligner normalen – selv efter en rigtig god fest. Vi skal blot vide lidt om jeres ønsker, så sender vores leverandører et tilbud direkte til din indbakke. 

Event personale vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
TA
4.9(141)
High demand
Top vendor
Fast response
ServeringCateringBartenderVærtindeTjener

Frequently asked questions

Hvad er event personale?

Event personale er timelønnet personale, der kan arbejde ved jeres næste event eller arrangement og hjælpe med at koordinere og udføre opgaver såsom registrering, servering af mad og drikkevarer, oprydning, rengøring og meget mere.

Hvordan kan jeg booke event personale til mit arrangement?

Hvis du skal booke event personale, skal du blot sende en forespørgsel til vores leverandører, så sørger de for resten. De skal vide, hvilken dag jeres arrangement er, hvilken type arrangement det drejer sig om, og et estimat på antallet af timer, I ønsker at booke event personale. Der er ofte et minimum på 4 timer, men det kan aftales med leverandøren.

Hvilke typer af event personale kan jeg booke til mit arrangement?

Der er mange forskellige typer af event personale, du kan booke til dit arrangement. Du skal bare beskrive opgaven, når du indhenter tilbud, så sørger vores leverandører for at finde det rette personale, uanset om det drejer sig om serveringspersonale, tjenere, værter eller værtinder. Hvis det drejer sig om andre typer event personale som bartendere, finder du også det på Officeguru markedspladsen under event.

Get an offer for Event personale

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Reviews of event personale

Fantastiske søde piger, Ingrid & Victoria. De er så hjælpsomme og total på forkant med det hele. Dem vil vi meget gerne benytte igen, og vi giver dem de bedste anbefalinger.

Delivered by Temply ApS

Tusind tak for hjælpen, søde og dygtige medarbejdere.

Delivered by REXKYOO ApS

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.