MarketplaceRengøringsartikler
Cleaning supplies in a bag on the floor

Rengøringsartikler

Nogle ting skal bare være i orden hver dag og hver gang, du træder ind på kontoret. Med en fast aftale fra en af vores leverandører er I sikre på, at der altid er fyldt op og rigeligt med rengøringsartikler, sæbe og papir på hylderne.

DescriptionVendorsFAQReviewsOthers bought

Fjern indkøb af rengøringsartikler fra din to-do liste

Man kan nemlig hurtigt bruge alt for meget tid på at købe småting til kontoret, og man kan også hurtigt glemme at købe de ting, som ingen har lyst til at løbe tør for. Med en aftale gennem Officeguru sørger vores leverandører for, at I aldrig løber tør for håndklæder, toiletpapir, køkkenrulle, håndsæbe, håndcreme, opvaskemiddel, afspændingsmiddel, og alt derimellem. De klarer både bestilling og levering, så I aldrig skal bekymre jer om den slags.

Udover at slippe for besværet, så er der også en økonomisk gevinst i at fjerne indkøb af rengøringsartikler fra din to do-liste. Vores leverandører sikrer, at du får en fordelagtig pris – og tid til at gå op i lidt sjovere ting. Så overlad posten til Officeguru og brug din dyrebare tid på noget andet.

Rengøringsartikler vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
O
4.8(80)
High demand
Fast response
4.3(6268)
High demand
Top vendor
Fast response
HåndklædearkToiletpapirProdukter til opvaskemaskineAffaldsposerPersonlig hygiejneDufte
KL
4(65)
3.9(7)
RengøringsudstyrRengøringsmiddel

Frequently asked questions

Hvilke rengøringsartikler kan man få leveret?

Med en fast aftale gennem Officeguru kan vores rengøringsfirmaer levere alle de rengøringsartikler, I skal bruge i jeres virksomhed. Det kan være rengøringsartikler som diverse rengøringsmidler, opvaskemiddel, opvasketabs, afspændingsmiddel, salt, håndsæbe, håndcreme, toiletpapir, køkkenrulle, håndklædepapir, osv. De har ekspertisen til at vide, hvad I har brug for. Send en forespørgsel i dag, så samler de en liste til jer.

Hvordan holder rengøringsfirmaet styr på rengøringsartikler?

Rengøringsfirmaet tjekker jeres lager, hver gang de er hos jer, og sørger for at bestille og fylde op, så I aldrig mangler rengøringsmidler.

Er rengøringsartiklerne Svanemærket?

Det er forskelligt hvilke rengøringsartikler, rengøringsfirmaerne kan levere, men de vil i langt de fleste tilfælde kunne levere rengøringsartikler og papirvarer, der er Svanemærket. Har I ønsker til dette, skal I blot skrive det til rengøringsfirmaet, så sørger de for at finde de rette rengøringsartikler til jeres ønsker.

Get an offer for Rengøringsartikler

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Reviews of rengøringsartikler

I er grundige og alle ekstra forespørgsler bliver behandlet super hurtigt og positivt, og man kan altid fornemme smil og venlighed bag alle mails og beskeder. Jeg er super tilfreds og glad :-)

Delivered by serviceU

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.