MarketplaceJuletræer og dekorationer
Christmas decoration hanging on a Christmas tree

Juletræer og dekorationer

Når den søde juletid nærmer sig, så gør det utrolig meget for stemningen, at der er gjort lidt ekstra på arbejdspladsen med flot julepynt og julegrønt. Vores leverandører kan både levere juletræer og -dekorationer, der skaber den helt rette julestemning med varme og hygge på arbejdspladsen.

DescriptionVendorsFAQReviewsOthers bought

Julestemning på kontoret

December er en kort og travl måned, og hvis du kan se, at din to-do-liste vokser, så lad os hjælpe dig! Duften af gran på kontoret hjælper ikke kun på julestemningen, den kan også mindske stress, og det kan alle jo få brug for i en travl juletid. Hvis I gerne vil være sikre på, at julestemningen er helt i top, så kan vores leverandører levere juletræer og juledekorationer, så I er klar til at få en hyggelig december på kontoret.

Det er ikke alle, der har flair for at pynte op til jul, og det er heller ikke sikkert, at I har pladsen til at opbevare pynten resten af året. Vores leverandører sørger for, at I får pyntet flot op med juletræer og juledekorationer, og at I slipper for besværet med selv at tænke på levering og afhentning af juletræ. 

Juletræer og dekorationer vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
G
4.8(46)
Top vendor
Fast response
Dansk dyrketøkologiskcertificeret
4.5(7)
JuletræJuledekorationJulepyntJulelys

Frequently asked questions

Hvorfor skal virksomheder overveje at have juletræer og juledekorationer?

Juletræer og juledekorationer kan bidrage til en festlig atmosfære på arbejdspladsen, hvilket kan øge medarbejdernes humør i den mørke tid af året. Duften af gran på kontoret hjælper desuden ikke kun på julestemningen, den kan også mindske stress, og det kan alle jo få brug for i en travl juletid.

Bliver juletræerne leveret med fod?

Du kan både vælge at få juletræer leveret med en fod, en klassisk juletræsfod i træ eller uden fod. Hvis træet skal stå i længere tid, kan du dog med fordel selv købe en juletræsfod med vandbeholder, så vil juletræet forblive grønt i længere tid.

Kan jeg også få afhentet juletræer?

Ja, vores leverandører sørger både for at levere juletræer og afhente dem, når julen er veloverstået.

Er der nogen sikkerhedsmæssige overvejelser, jeg skal tænke på, når jeg pynter min virksomhed til jul?

Ja, der er flere sikkerhedsmæssige overvejelser at tage højde for, når du pynter din virksomhed til jul. Sørg for, at juletræer og dekorationer ikke blokerer nødudgange, brandslukkere eller andet sikkerhedsudstyr. Hvis I har juledekorationer med stearinlys, så hav en klar aftale om, hvem der puster det ud, når arbejdsdagen er slut. Alternativt kan I sagtens få leveret juledekorationer med elektriske LED lys, og så er der ingen brandfare.

Hvordan kan jeg gøre min virksomheds julepynt miljøvenlig?

For at gøre din virksomheds julepynt mere miljøvenlig, kan du overveje at genbruge jeres egen julepynt fra tidligere år, når I får leveret et juletræ. Derudover kan I vælge LED-lys til juledekorationerne og lyskæden på juletræet, da de er mere energieffektive og har længere levetid end traditionelle lys. Mange LED lys kan desuden fås med timer, så de ikke står og bruger strøm, når arbejdsdagen er slut.

Hvornår er det passende at sætte juletræer og juledekorationer op på kontoret?

Der er ingen faste regler for, hvornår det er passende at sætte juletræer og juledekorationer op på kontoret, det handler jo helt om, hvor meget I gerne vil i julestemningen. Mange virksomheder vælger at gøre det i slutningen af november eller begyndelsen af december. December er dog en kort måned, når man trækker juleferien fra, så hvis I gerne vil have glæde af julepynten, er det godt at starte i november. Vores leverandører oplever desuden stor travlhed i december, så I kan med fordel bestille jeres juletræer og juledekorationer i god tid.

Get an offer for Juletræer og dekorationer

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Reviews of juletræer og dekorationer

Det er et super flot juletræ og levering var lige til tiden. Nemt at montere træet på foden.

Delivered by Greenify

Vi har fået et helt perfekt juletræ leveret til den aftalte tid.

Delivered by Greenify

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.