MarketplacePolishbehandling
Shiny, polished office floor

Polishbehandling

En polishbehandling er en mirakelkur til jeres gulve på kontoret! Den kan give gulvet et helt nyt liv og få det til at skinne på ny. Vores leverandører er eksperter og kan hjælpe med polishbehandling af linoleumsgulve og andre hårde gulve som sten, vinyl og klinker.

DescriptionVendorsFAQOthers bought

Polish beskytter jeres gulve

Hvis jeres gulve er blevet lidt triste at se på, kan en polishbehandling være lige dét, de trænger til. En polishbehandling består af en grundig rengøring af gulvet efterfulgt af en polish, som er en flydende væske, der smøres ud over gulvet. Væsken beskytter gulvet, når det er størknet, og får det til at skinne helt som nyt. Hvis der allerede er en gammel polish på gulvet, fjernes den ved den grundige rengøring, før den nye smøres på.

Når gulvet har fået en polishbehandling, er det nemmere at rengøre, og med en skinnende polish har det pludselig også fået en flot og holdbar overflade. Få et tilbud gennem Officeguru og find den leverandør, der passer jer – så får I flotte nye gulve på ingen tid.

Polishbehandling vendors
Sort by top rated
Krone Service ApS
4.3
(3)
GulvpolishPolishserviceGulvplejeGulvbehandling
serviceU
4.2
(5268)
High demand
Top vendor
Fast response
LinoleumsgulveGummigulveNatursten

Frequently asked questions

Hvad er en polishbehandling af gulve?

Polishbehandling af gulve er en proces, hvor man påfører polish eller voks på et gulv for at forbedre dets udseende og beskytte det mod skader. Det kan udføres på forskellige typer gulve, herunder trægulve, linoleumsgulve, flisegulve og mere.

Hvorfor bør jeg overveje en polishbehandling af mine gulve?

En polishbehandling af gulve kan forbedre gulvets udseende og beskytte det mod skader, herunder ridser, slitage og pletter. Det kan også gøre det lettere at rengøre og vedligeholde gulvet på lang sigt.

Hvordan udføres en polishbehandling af gulve?

En polishbehandling af gulve udføres af vores leverandører, som er professionelle rengøringsfirmaer. Processen kan variere afhængigt af gulvtypen og den pågældende behandling, men det involverer normalt grundig rengøring af gulvet, påføring af polish eller voks i flere lag, og slibning mellem lagene for at skabe et jævnt og glat finish.

Hvor ofte skal jeg få udført en polishbehandling af mine gulve?

Hvor ofte en polishbehandling af gulve skal udføres, afhænger af gulvtypen, trafikmængden og andre faktorer. Generelt bør man overveje at få en polishbehandling udført mindst en gang om året, men nogle gulve kan kræve hyppigere behandling.

Get an offer for Polishbehandling

Answer a few questions about your needs - and receive offers from the vendors you choose.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.